banko Публикувано Април 21, 2011 Report Share Публикувано Април 21, 2011 Неска си инсталирах Windows Vista Home Basic инсталирах си драйверите за звуковата карта и звука е добър, но дава ми, че микрофона ми е намален и не може да доулови гласа ми. Моля помогнете. Предварително Благодаря !!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 21, 2011 Report Share Публикувано Април 21, 2011 Каква точно е звуковата карта и какъв драйвер си инсталирал? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
banko Публикувано Април 22, 2011 Author Report Share Публикувано Април 22, 2011 Realtek последния драйвер Realtek HD Audio R2.59 за виста. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 22, 2011 Report Share Публикувано Април 22, 2011 Нивото на микрофона завишено ли е докрай? Активирал ли си допълнително засилване на микрофона +10dB/20dB/30dB? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
banko Публикувано Април 22, 2011 Author Report Share Публикувано Април 22, 2011 Ще можеш ли да ми обясниш по подробно. Тези опции каде може да ги намерч защото това не сам го направил!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 23, 2011 Report Share Публикувано Април 23, 2011 http://ploader.net/files/6d1359398737ed4429398f51ffe84f1f.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
banko Публикувано Април 23, 2011 Author Report Share Публикувано Април 23, 2011 На мен това не ми излиза. Къде трябва да натисна да ми излезе този прозорец? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 23, 2011 Report Share Публикувано Април 23, 2011 Ако говориш за Realtek HD Audio Manager, трябва да има икона в системната област до часовника. Също така трябва да има икона и в контролния панел на Windows. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
banko Публикувано Април 24, 2011 Author Report Share Публикувано Април 24, 2011 Ако говориш за Realtek HD Audio Manager, трябва да има икона в системната област до часовника. Също така трябва да има икона и в контролния панел на Windows.Не аз мениджер прозореца го отварям, а Micropheno Boost не мога да отворя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 24, 2011 Report Share Публикувано Април 24, 2011 Т.е. липсва бутонът, който съм оградил като трети? Какъв точно ти е микрофонът? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
banko Публикувано Април 26, 2011 Author Report Share Публикувано Април 26, 2011 Микрофонът ми е на Genius. http://www3.picturepush.com/photo/a/5533766/640/Picture-Box/dada.jpgКогато щакна на него само тия двете неща ми се появяват около микрофончето в прозореца където е. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 26, 2011 Report Share Публикувано Април 26, 2011 Съжалявам, не схванах какво се появява. Снимка може ли? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост