mita4eto88 Публикувано Април 21, 2011 Report Share Публикувано Април 21, 2011 Здравейте,интересува ме следното.На 9 април се явих на предварителен по математика.Изкарах оценка 3.80 завършил съм преди 3 години с успех 4.26 математика 3.33физика 4.00англ.ез 5.00 Интересува ме с тази оценка от изпита имам ли някакъв шанс да ме приемат и ако да каква специалност. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Април 22, 2011 Report Share Публикувано Април 22, 2011 Мисля, че би трябвало ако не вя сайтът поне във форума да има информация, която ще отговори на въпросите ти.Ако не, нямаш ли познати, които са учили там и да ти помогнат с отговорът.В краен случай учебния отдел мисля, че може да ти каже минималните балове на отделните специалности през отминалите години. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eti1812 Публикувано Май 20, 2011 Report Share Публикувано Май 20, 2011 Аз кандидатствах миналата година и ме приеха с бал някъде около 18 (не си спомням вече точно), спец.ТТТ. Английски език ти трябва мисля, че за 1-2 специалности, като балообразуваща. Иначе се взимат математика и физика от дипломата. Ако не бъркам за специалностите, за които ти трябва език имаш и кандидат-студентски изпит по английски. Като цяло баловете доста паднаха. Така като ти гледам бала, може евентуално КММ да те приемат, там мисля че предната година бала падна до към 14 и нещо. Също трябва да спомена, че баловете на специалностите със задочна форма на обучение падат повече, от тези на редовното. Не знам искаш ли, задочно да учиш, но и това е вариант. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост