NetZombie Публикувано Април 19, 2011 Report Share Публикувано Април 19, 2011 Здравейте! Имам много странен проблем с Уиндоуса - бях с Уиндоус 7 х64 Профешънъл, а сега съм с Уиндоус 7 Ентърпрайз х64.И с двете версии го имам проблема - както си браузвам и изведнъж лентата за бързо стартиране долу става неактивна, както и някои линкове на самата страницата, която съм отворил.Проблемът се оправя като натисна Ctrl+Alt+Delete и трябва произволно да кликна някъде за да се оправят нещата.Мислех си първоначално че някой от компонентите прегрява, но мисля че не е от това - веднага отворих капака и пипнах видеокартата, но не пареше кой знае колко.Малко повече пареше в единия край, но не мисля да е от това.Другите температури са ми отлични - на процесора и твърдия диск.Рамта не е топла и нея пипнах. Някакви идеи, откъде може да е проблема?! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Април 20, 2011 Report Share Публикувано Април 20, 2011 Възможен конфликт на драйвъри на някое от устройствата, т.е. инсталирал си драйвер за някое устройство, но програмистите, когато са писали са били на по няколко бири/ракии/водки и т.н. и въпросния драйвер прави мизерии. Предполагам, че при XP не си имал подобни проблеми? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Април 20, 2011 Report Share Публикувано Април 20, 2011 Кажи какъв браузър ползваш; профилактично можеш да обновиш Adobe flash player и да деинсталираш добавката на Skype (ако ползваш и/или си я инсталирал). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост