bongoo Публикувано Април 18, 2011 Report Share Публикувано Април 18, 2011 Здравейте надявам се да ми обърнете внимание, че тези задачи са ми наистина спешни и в четвътък трябва да съм ги предал .... надявам се да ми помогенете защото ..... изобщо не ги разбирам .... трябват ми решения на : Задача 1.Даден е едномерен масив от 1000 елемента реални числа. Да се определи средноаритметичното от индексите на положителните елементи на масива. Задача 2.Да се напише програма в която е дефиниран клас правоъгълник с член-променливи : страни на правоъгълника и член-функции конструктор с два параметъра (a и b), функция за печат, функция изчисляваща параметъра на правоъгълника Надявам се да ми помогнете, благодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Април 18, 2011 Report Share Публикувано Април 18, 2011 А как се въвеждат елементите на масива? Инициализират ли се (което е безумие),или се въвеждат от потребителя от стандартният вход докато примерно не въведа край на файл или въведа примерно буква или пък някакъв друг начин за въвеждане:чакам отговор (относно 1 задача). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bongoo Публикувано Април 18, 2011 Author Report Share Публикувано Април 18, 2011 Това е всичко което имам .... никакви обяснения никакви подробности. Само условието. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Април 18, 2011 Report Share Публикувано Април 18, 2011 Е тогава как ще се въвеждат тези елементи и колко да се въведат,до кога до края ли това са все пак 1000 елемента??Няма ли някой да попиташ случайно може да знае?? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bongoo Публикувано Април 19, 2011 Author Report Share Публикувано Април 19, 2011 За съжаление с никой не мога да се консултирам имам само едно условие без разяснения без нищо Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Април 19, 2011 Report Share Публикувано Април 19, 2011 Ами колега поне аз няма как да ти напиша програмата като самият ти не знаеш какво точно е условието поне малка представа от програмиране имаш ли??Другите колеги от форума да се занимават със задачите ти аз съм до тук.Ако научиш нещо по въпросите можеш да пишеш тогава може и да я направя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост