Жужка Публикувано Април 15, 2011 Report Share Публикувано Април 15, 2011 Здравейте, от известно време се опитвам да си намеря алое вера, но попадам само на псевдо кремове или гелове, които имат всичко друго но не и чисто алое . Причината, по която искам да си намеря алое, е че имам чувствителна кожа и постоянно получавам различни обриви или екземи и ми препоръчаха да използвам алое вера щяло да ми помогне. Някой може ли да ми каже от къде мога да намеря нещо, в което наистина има алое вера.. Благодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tnaydenova Публикувано Юни 27, 2011 Report Share Публикувано Юни 27, 2011 Здравей, мисля че мога да ти бъда полезна с повече инфо, защото работя във фирма която е производител и разпространител на продукти от алое вера. Пиши при интерес. Ще се постаряа да съм максимално полезна! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
georgimirchevv Публикувано Август 24, 2011 Report Share Публикувано Август 24, 2011 FOREVER LIVING имаше една такава фирма...те се занимават с продукти с алое вера Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост