andreihtv Публикувано Април 12, 2011 Report Share Публикувано Април 12, 2011 Появи се проблем с МСОфис-промениха му се иконите и иконите на уордовските файлове, които имах записани по-рано. Не можах да го деинсталирам от контрол-панела. Мога ли да инсталирам върху него, или трябва да се деинсталира. Ако е необходима деинсталация-как да я направя. Възможно е проблемът да съм си го създал сам, след като използвах Malwarebytes Anti-Malware и изтрих всичко намерено при сканирането. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 12, 2011 Report Share Публикувано Април 12, 2011 Кофти шотчета си дал. В папката на Microsoft Office в Program Files има ли файлове? Не става ясно точно в какво състояние е инсталацията на офис пакета. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
andreihtv Публикувано Април 13, 2011 Author Report Share Публикувано Април 13, 2011 Дано тези са по-добри. МСО е 2003. Мога ли направо да инсталирам друг, или е необходима първо деинсталация на стария пакет. Опитах отново да деинсталирам и пак показа същия прозорец- Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Април 13, 2011 Report Share Публикувано Април 13, 2011 Как си го инсталирал с Daemon Tools ли?? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
andreihtv Публикувано Април 13, 2011 Author Report Share Публикувано Април 13, 2011 Не знам, преди няколко месеца ми преинсталираха изцяло ОС. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 13, 2011 Report Share Публикувано Април 13, 2011 Можеш да опиташ да инсталираш същата версия на офис пакета върху текущата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
andreihtv Публикувано Април 14, 2011 Author Report Share Публикувано Април 14, 2011 При опит за инсталация показа това При опит за изтриване излиза този прозорец . И двете версии на МСО са 2003, но не са една и съща, дали затова не се получава.Може би трябва да се инсталира същата версия, която е била инсталирана първоначално /и с която не разполагам в момента/. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
-TEN4O- Публикувано Април 14, 2011 Report Share Публикувано Април 14, 2011 Office 2003 Editions Resource KitТова е което предполагам може да свърши работа линк с инструкции . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
andreihtv Публикувано Април 15, 2011 Author Report Share Публикувано Април 15, 2011 Инсталирах програмата, но нещо не се оправям с нея. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
-TEN4O- Публикувано Април 15, 2011 Report Share Публикувано Април 15, 2011 Трябва да намериш "Offcln.exe" което е графичния интерфейс в "MSOffice\Office11" - за съжаление не ми се е налагало да премахвам Офиса по тоя начин - ако смяташ че може да влошиш ситуацията по-добре не пипай. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 15, 2011 Report Share Публикувано Април 15, 2011 Опитай с този инструмент на Microsoft. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
andreihtv Публикувано Април 16, 2011 Author Report Share Публикувано Април 16, 2011 Опитай с този инструмент на Microsoft. Прочетох в Гугъл за Microsoft Fix it, и ме притеснява, че най-вероятно ми е инсталирана нелицензирана версия на ОС. Ако използвам Microsoft Fix it това няма ли да доведе до по-големи проблеми /и ново преинсталиране/. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 16, 2011 Report Share Публикувано Април 16, 2011 Не би трябвало въпросният инструмент да влияе по какъвто и да било начин на инсталацията на Windows. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост