Night_Raven Публикувано Април 26, 2011 Report Share Публикувано Април 26, 2011 Продължава да ми се струва, че се опитваш да приложиш теми за XP върху Vista/7. Не го прави. Несъвместими са.Като кликнеш с десния бутон върху работния плот и избереш Personalize, има ли Aero теми в прозореца или само стандартни? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IRISS Публикувано Май 5, 2011 Report Share Публикувано Май 5, 2011 Като вляза в Персонализиране аеро-прозорците не излизат като възможност, като натисна бутон "Разширени" аеро- темата е като стандартната т.е. мога да променя цветовете като при ХР. Преди да се развали аерото имаше възможност да променя цветовете от скала и прозрачността. Сега имам един бутон "Ефекти" който не работи. Щях да покажа със снимка, но не зная как да я прикача към отговора Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 5, 2011 Report Share Публикувано Май 5, 2011 Инсталирани ли са всички драйвери от сайтовете на производителите? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IRISS Публикувано Май 5, 2011 Report Share Публикувано Май 5, 2011 Това с NVIDIA има нещо не както трябва . ОТ Device Manager ми показва че работи друга версия, но имам една програма REVO Uninstaler koято показва NVIDIA Graphics Driver 260.99 Tова всъщност е последният драйвер който се инсталира нормално и имаше аеро. След това от оф. сайт не могат да се инсталират. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 5, 2011 Report Share Публикувано Май 5, 2011 Не схванах много точно с коя версия си в момента. Ако има проблеми, можеш да деинсталираш текущия видео драйвер, да почистиш под Safe Mode (както е описано в тази тема в секцията за премахване на драйвери) и след това да инсталираш работещия драйвер. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост