marrto91 Публикувано Април 12, 2011 Report Share Публикувано Април 12, 2011 ИМАМ ПРОБЛЕМ С ЛАПТОПА ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ НА ЕКРАНА МИ СТАВА НЕЩО ТАКОВА OT KАКВО ЛИ МОЖЕ ДА Е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Април 12, 2011 Report Share Публикувано Април 12, 2011 Това ми прилича на проблем от екрана на лаптопа.Пробвай да го включиш във външен монитор и да кажеш дава ли пак такива неща.Ако дава значи проблема е във видеото.А това което най-не ми се вярва са драйверите.ако искаш ги актуализирай до последната версия за твоята видео карта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
marrto91 Публикувано Април 13, 2011 Author Report Share Публикувано Април 13, 2011 Еми то не става всеки път забелязах ,че става когато почна да играя няква игра и при screensaver и кат пусна видеоКогато го направи това се чува някав звук все едно късо дава някаде Успях да го заснема Този проблем го прави когат се нагрее лаптопа смисъл като го пусна и след 2-3 часа става и като стане мърдам дисплейа и се оправя драйверите съм ги упдейтнал не вярвам да е от товааз мисля ,че се нагрява и трябва да му взема един охладител Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Април 13, 2011 Report Share Публикувано Април 13, 2011 Не ми се вярва да е от прегряване на каква повърхност го държиш?Инсталирай тази програма и като включиш компютъра я стартирай и я остави да си работи след като се появи проблема снимай програмата да видиме какви са температурите.Ето я програмата HWMonitor. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
marrto91 Публикувано Април 13, 2011 Author Report Share Публикувано Април 13, 2011 ето ги не са много високи стойностите кат гледам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 13, 2011 Report Share Публикувано Април 13, 2011 Свържи наистина някакъв външен монитор и виж дали и там ще има проблем. Ако има, значи проблемът е с видео картата. Ако няма, значи дисплеят на лаптопа сдава багажа. При всички случаи обаче мисля, че е за сервиз. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IRISS Публикувано Април 25, 2011 Report Share Публикувано Април 25, 2011 Здравеййте понеже виждам че помагате с този форум искам и аз да си изкажа проблема . Преди три месеца от аптейтите на Уиндоус Виста чукнах без да видя датата на NVIDIA и ми отказа аеро програмата и въобще никакъв стил не мога да заредя на прозорците само основните цветове Като се опитвам да променя темата излиза бял екран за секунди и после пак старата тема- стандартната . Има ли някой идея за решение Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 25, 2011 Report Share Публикувано Април 25, 2011 Т.е. имаш проблем с драйвера за видео картата? Ако да, просто изтегли актуална версия от сайта на производителя и го инсталирай. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IRISS Публикувано Април 25, 2011 Report Share Публикувано Април 25, 2011 Не мога да инсталирам нито от последните версии самият лап топ не инсталира инсталира само тази NVIDIA от аптейта Изпробвах рестартирания и излиза съобщение че инсталацията е неуспешна поради изтичане на времето или другото съобщение Уиндоус намери драйвери в компютъра, но се натъкна на грешка при опит да го инсталира Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 25, 2011 Report Share Публикувано Април 25, 2011 Ти сигурен ли си, че теглиш правилния драйвер? Опитай да почистиш текущия драйвер под Safe Mode както е описано в тази тема в секцията за премахване на драйвери. След това опитай отново да инсталираш официалния драйвер на NVIDIA. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IRISS Публикувано Април 26, 2011 Report Share Публикувано Април 26, 2011 Аз пак съм тук проблемът не е мръднал Направих всичко със Суипер и NVIDIa се инсталира добре но струва ми се че нещо друго е повредено защото никакви рисувани теми не се зареждат нито стари за ХР. Да кажем добре аерото не работи, но защо и теми които стават и за ХР. Не зная Идва ми на ума че нещо е повредено в регистъра или изтрито знаеш ли нещо по въпроса Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Април 26, 2011 Report Share Публикувано Април 26, 2011 Може ли една снимка? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 26, 2011 Report Share Публикувано Април 26, 2011 Момент сега. Изгуби ме. Какви теми за Windows XP и Aero? Това са две несъвместими неща. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ronnin Публикувано Април 26, 2011 Report Share Публикувано Април 26, 2011 Същия проблем го имах и аз .. не знам точно от какво беше .. но си преинсталирах компютъра сложих видео драйварите на NVIDIA и сега съм ОК ... не знам виж нещо мисля , че е от видео драйварите .. ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IRISS Публикувано Април 26, 2011 Report Share Публикувано Април 26, 2011 Да несъвместими са но има същия проблем и при двата случая Значи не може да се зареди оформление на долната лента, на старт менюто, на сайд бара, най вече някакъв стил на уинд експлорер Само стандартното където мога да сменям цветовете на прозорцити - функцията разширени при персонализиране на прозорците работи само като за ХР ХР тема която съм прилагала по-рано като работеше аерото се прилагаше естествено като ХР без аеро . Сега не може ОТ една стара тема влязоха само иконите на папките и на кошчето другото не може да се промени.Курсорите също ги сменя без проблем Ако има някакъ вариант без преинсталация точно в момента нямам диск Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост