tihomir_rs Публикувано Април 10, 2011 Report Share Публикувано Април 10, 2011 Здравейте колеги.При пускане на видео през Опера ми показва,че нямам инсталирана приставка plug-in.Влязох в офиц.страница на Opera http://www.opera.com/docs/plugins/,но там нищо не разбирам и ми е трудно.Някой би ли помогнал с този plig-in от къде да го изтегля или да ми дадете exe да го инсталирам. Благодаря Ви предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 10, 2011 Report Share Публикувано Април 10, 2011 Да не става случайно въпрос за сайт с flash съдържание и да ти трябва Adobe Flash Player? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tihomir_rs Публикувано Април 11, 2011 Author Report Share Публикувано Април 11, 2011 Благодаря колега.Стана с Adobe flash Player.Благодарско. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост