aborigen Публикувано Април 10, 2011 Report Share Публикувано Април 10, 2011 Здравейте,взе леко да ми писва от лаптопчето DV6 дето му увисва графиката (512Мб)на един симулатор, таааа....реших да си направя машина аз....Братока от Канада ще ми прати новичко неотваряно интелче i7 quad 720QM и ми каза да си събирам останалите чаркове....Ми като незнам тва какъв socket има,а?Къде да му търся майката....Ако може някой да даде няква идея каква МВ ще ми трябва,ще съм му много благодарен... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Април 10, 2011 Report Share Публикувано Април 10, 2011 Сокета за този процесор е PGA988. За конкретен модел дъно няма да мога да ти помогна, но знам, че ASRock предлагат такова.Jet Way Ето едно дъно за този сокет. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aborigen Публикувано Април 11, 2011 Author Report Share Публикувано Април 11, 2011 Намерих една дето имам съмнения че става: ASUS P6T intel X56 LGA 1366 BULK, дали някой може да потвърди Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост