valyo_93 Публикувано Януари 31, 2012 Report Share Публикувано Януари 31, 2012 би ли казал каква е и дъната ти платка защото предполагам че си с вградена аудио карта Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
минко Публикувано Януари 31, 2012 Report Share Публикувано Януари 31, 2012 да с вградена съм обаче сложих нова която изобщо не ми показва че я има а иначе дъното ми е ASrock K8F6G-VSTA Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valyo_93 Публикувано Януари 31, 2012 Report Share Публикувано Януари 31, 2012 сигурен ли си че е на енвидия.Старата трябва да се блокира от биоса и тогава за да ти излезе външната Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
минко Публикувано Януари 31, 2012 Report Share Публикувано Януари 31, 2012 ми на Nvidia е ама както и да е ще го занеса на ремонт но мерси все пак Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Януари 31, 2012 Report Share Публикувано Януари 31, 2012 ми на Nvidia е ама както и да е ще го занеса на ремонт но мерси все пак Не е нужно да носите системата на компютърен сервиз. Има възможност проблемът да се разреши чрез помощта на нашия форум. Направете следното: Изтеглете HWiNFOЗапазете файла на Вашия десктоп.Разархивирайте файловете в директория по Ваше желание.Стартирайте HWiNFO32.exe | HWiNFO64.exe (в зависимост от изтеглената версия на програмата).Изберете Run в новопоявилия се прозорец.В главния прозорец на програмата натиснете плюса, намиращ се пред опция Audio. По този начин ще разклоните съответната структура.Направете снимка на този прозорец и я прикачете към следващия Ви коментар. Каква операционна система е инсталирана на системата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост