untraceable Публикувано Април 9, 2011 Report Share Публикувано Април 9, 2011 Търся АСРI драйвер за лаптопа ми (MSI).Моля помогнете!!!!!!!Ако ви е нужна някаква информация,питайте!!!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 9, 2011 Report Share Публикувано Април 9, 2011 Такъв трябва да се инсталира автоматично със самата операционна система. Обясни ситуацията по-подробно, моля. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
untraceable Публикувано Април 9, 2011 Author Report Share Публикувано Април 9, 2011 И аз така предполагам,но разбрах за него едва вчера.Влязох в Device Menager и забелязах,че по надолу от листа с драйверите ми пише-НЯМА ИНФОРМАЦИЯ!!!"Отворих го и пишеше ACPI x86 -based PC."Сега интернета ми е толкова бавен,че докато ми отвори една страница мога да изпия цяла бира.Не мога да гледам филми,защото постоянно забиват.Някакво решение??????????????????????? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 9, 2011 Report Share Публикувано Април 9, 2011 Влязох в Device Menager и забелязах,че по надолу от листа с драйверите ми пише-НЯМА ИНФОРМАЦИЯ!!!Това не го схранах. Сега интернета ми е толкова бавен,че докато ми отвори една страница мога да изпия цяла бира.Не мога да гледам филми,защото постоянно забиват.Някакво решение???????????????????????Как са температурите на системата? Драйверите инсталирани ли са и ако да, актуални ли са? За какъв точно хардуер става въпрос? P.S.: не е нужно да поставяш толкова въпроснителни знаци и емотикони. Схващаме идеята и само с по 1. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Април 9, 2011 Report Share Публикувано Април 9, 2011 Кога си си преинсталирал Windows за последно? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
untraceable Публикувано Април 9, 2011 Author Report Share Публикувано Април 9, 2011 Преди около 3 месеца.И аз не го схващам все още но е факт.Имам въпросителен знак и ми пише-НЯМА ИНФОРМАЦИЯ. Искам да кажа,че от вчера всичко на компа се зарежда невероятно бавно,всичко.тогава установих,че ми липсва този драйвер и затова предполагам,че причината е от него.Преди това всичко беше наред,скорост,филми и т.н. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Април 9, 2011 Report Share Публикувано Април 9, 2011 Провери ето с тзи двете програмки и дай списъците както е обяснено по-долу.Malwarebytes' Anti-Malware:- стартирай програмата;- избери Perform quick scan (Бързо сканиране) и кликни бутон Scan (Сканиране);- след като приключи сканирането, ако не са открити заплахи, ще се отвори автоматично текстов файл (който можеш да затвориш) и програмата ще те уведоми, че не е открила нищо, след което можеш да кликнеш бутон OK и да я затвориш;- ако са открити заплахи, кликни бутон OK и после Show results (Покажи резултатите);- кликни бутон Remove Selected (Премахни избраните);- ще се появи текстов файл (дневник/лог), копирай съдържанието му тук. SUPERAntiSpyware:- стартирай програмата;- кликни бутон Scan your Computer (Сканиране на компютъра);- вляво избери само дял C:, а вдясно избери Perform Complete Scan (Извърши пълно сканиране);- кликни Next и изчакай програмата да сканира;- кликни OK на съобщението;- ако има засечени заплахи, кликни Next, за да се премахнат гадинките, OK на потвърждението и накрая Finish;- кликни бутон Preferences... (Настройки) и иди на подпрозорец Statistics/Logs (Дневници), маркирай последния лог по дата и кликни бутон View Log... (Покажи дневника);- копирай съдържанието му тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 9, 2011 Report Share Публикувано Април 9, 2011 Ще може ли снимка? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
untraceable Публикувано Април 9, 2011 Author Report Share Публикувано Април 9, 2011 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Април 9, 2011 Report Share Публикувано Април 9, 2011 Може ли информация за лаптопа ти каква марка,модел и т.н. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
untraceable Публикувано Април 9, 2011 Author Report Share Публикувано Април 9, 2011 Лаптоп MSI-1672 Notebook PC Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 9, 2011 Report Share Публикувано Април 9, 2011 Да не си инсталирал някоя кретенска самоделка? Кликни два пъти върху ACPI x86-based PC, направи снимка на първия и втория подпрозорци (General и Driver - не знам дали ще са преведени) и ги публикувай. Предполагам това е Windows Vista. Инсталирай и драйвера за четеца на карти: JMicron Card Reader. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
untraceable Публикувано Април 10, 2011 Author Report Share Публикувано Април 10, 2011 Какъв е този драйвер? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 10, 2011 Report Share Публикувано Април 10, 2011 Какъв е този драйвер?Този, който дадох? Написах какъв е - драйвер за четеца на карти (SD, MemoryStick и др.). Иначе изглежда, че всичко е наред. Защо се появява ACPI x86-based PC в категория с въпросителна не знам, но изглежда, че работи както трябва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост