moreto Публикувано Април 7, 2011 Report Share Публикувано Април 7, 2011 Без да искам изпуснах бутона на мишката когато си местих реда на папките от устройство D и това се случи точно върху една друга папка която си стои от доста време на lokal disk D , но е празна , а и не мога да я изтрия , та затова си седи . Та моята папка с данни / около 200 GB / сега е на това място , но ми дава че е празна , не мога да я отворя - излиза следното съобщение .... is not accesible . Acccess is denied В детайлна информация за диск D показва налични толкова GB , колкото има в данните ми ,при търсенето на даден файл за който си спомням пълното име не ми дава резултат - когато искам да стартирам файл от последно отваряни данни ми излиза the item .......... that this shortcut refers to has been changed or moved , so this shortcut will no longer work properly и ме пита дали да го трия Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 8, 2011 Report Share Публикувано Април 8, 2011 Десен клик върху въпросната проблемна папка -> Properties -> Security. Направи снимка на прозореца и я публикувай. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
moreto Публикувано Април 12, 2011 Author Report Share Публикувано Април 12, 2011 ок , това е прозореца на този файл , във който попадна папката със всичките ми данни , а ето и и реакцията при различни действия като отваряне , преместване и т.н. на папката с моите данни Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 12, 2011 Report Share Публикувано Април 12, 2011 Отвори папка, от меню Tools избери Folder Options..., иди на подпрозорец View, намери и махни отметката Use simple file sharing. Тогава ще се появи подпрозорец Security в Properties. След това изпълни отново инструкциите в предния ми коментар. P.S.: не е нужно да правиш снимки с фотоапарат/телефон в случая. Тази тема може да ти е от полза в случая. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
moreto Публикувано Април 12, 2011 Author Report Share Публикувано Април 12, 2011 благодаря за указанията а това е положението с въпросната папка с мои данни Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 12, 2011 Report Share Публикувано Април 12, 2011 Както си избрал потребител mario постави отметка долу на Full Control и потвърди с OK (втората снимка). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
moreto Публикувано Април 12, 2011 Author Report Share Публикувано Април 12, 2011 да , направих го но не ми позволява да избера никоя от отметките , излиза следното съобщение Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 12, 2011 Report Share Публикувано Април 12, 2011 Тогава в същия прозорец (Security) кликни бутон Advanced, иди на подпрозорец Owner, в долното поле маркирай твоя акаунт и потвърди с OK. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
moreto Публикувано Април 12, 2011 Author Report Share Публикувано Април 12, 2011 ами аз вече го направих , успях да си отворя данните и да ги преместя , накои от файловете не се отварят както преди , но сега проверявам , благодаря ти много Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост