Jump to content

Лаптопа не иска да блуутне уиндоуса (що за лаптоп,а?)

mtaci

Препоръчан пост

Да, ама на мене ми трябва урок тука само е показано, че става... Ако някой ми намери урок ще съм му много благодарен и даже, ако е бг още по-добре.

Вече не ми трябва урок, като го преинсталирам с флаш ще докладвам оставям темата на пламен..

Сподели другаде

Ха верно, че забравих да дам характеристиките му. Ето ги и тях:

http://store.picbg.net/thumb/B7/01/37c5343f8803b701.png

Трябва да свалиш AHCI Driver-а и да го вградиш в инсталацията на Windows (напр. с nLite).

Няма да сгрешиш, ако предварително си свалиш и останалите драйвери от сайта на Toshiba.

Сподели другаде

Благодаря на всички, които ми помогнаха.

Готово качих си уиндоус на лаптопа с флаш памет, но отново проблем.

Вчера си играх много да намеря уиндоус, който да стане за флаш памет и да се блуутне, но най-сетне намерих и стигам аз до стъпка разпределяне на локал дискове и трия локал диск C, a D си остава и сега, когато вече имам уиндоус имам само C.

Пoсаветваха ме да проверя тук Start menu->Run->compmgmt.msc->Disk management, но пак само локал диск C.

Както и да е примерих се с това, че всичко от D съм го изгубил, но поне не може ли да върна локал диск D без да преинсталирам уиндоуса ?

Примерно локал диск Ц е 500 гб и аз да го направя 60, а локал диск Д да го направя 440 ? има ли някакъв начин ?

А да и вчера 5 часа си инсталирах уиндоус от флаш, това нормално ли е ?

Направо си копирах темата от едно друго форумче за да не пиша пак... Дано тук да може да ми помогнете.

Сподели другаде

но най-сетне намерих и стигам аз до стъпка разпределяне на локал дискове и трия локал диск C, a D си остава и сега, когато вече имам уиндоус имам само C.

След като изтри дял C: създаде ли го наново?

Искаш да кажеш, че в момента имаш само един единствен дял и той е колкото целия хард диск? Т.е. предишните два дяла са се обединили в един?

Опитах с 2,3 уиндоуса, но само с този ми го блуутна Windows XP SP3 Corporate Student Edition December 2010 EN+BG и най-странното е че имаше вграден firefox,vcl player и т.н

Това се нарича кретенска самоделка.

Сподели другаде