mtaci Публикувано Април 7, 2011 Author Report Share Публикувано Април 7, 2011 Да, ама на мене ми трябва урок тука само е показано, че става... Ако някой ми намери урок ще съм му много благодарен и даже, ако е бг още по-добре.Вече не ми трябва урок, като го преинсталирам с флаш ще докладвам оставям темата на пламен.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Април 7, 2011 Report Share Публикувано Април 7, 2011 Ха верно, че забравих да дам характеристиките му. Ето ги и тях:http://store.picbg.net/thumb/B7/01/37c5343f8803b701.pngТрябва да свалиш AHCI Driver-а и да го вградиш в инсталацията на Windows (напр. с nLite).Няма да сгрешиш, ако предварително си свалиш и останалите драйвери от сайта на Toshiba. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mtaci Публикувано Април 9, 2011 Author Report Share Публикувано Април 9, 2011 Благодаря на всички, които ми помогнаха.Готово качих си уиндоус на лаптопа с флаш памет, но отново проблем. Вчера си играх много да намеря уиндоус, който да стане за флаш памет и да се блуутне, но най-сетне намерих и стигам аз до стъпка разпределяне на локал дискове и трия локал диск C, a D си остава и сега, когато вече имам уиндоус имам само C.Пoсаветваха ме да проверя тук Start menu->Run->compmgmt.msc->Disk management, но пак само локал диск C.Както и да е примерих се с това, че всичко от D съм го изгубил, но поне не може ли да върна локал диск D без да преинсталирам уиндоуса ? Примерно локал диск Ц е 500 гб и аз да го направя 60, а локал диск Д да го направя 440 ? има ли някакъв начин ? А да и вчера 5 часа си инсталирах уиндоус от флаш, това нормално ли е ? Направо си копирах темата от едно друго форумче за да не пиша пак... Дано тук да може да ми помогнете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Април 9, 2011 Report Share Публикувано Април 9, 2011 Ами какъв Windows си си записал? И попринцип буквално ли 5 часа защото това е наистина доста време.А иначе една преинсталация да е най-много 1 час. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mtaci Публикувано Април 9, 2011 Author Report Share Публикувано Април 9, 2011 Опитах с 2,3 уиндоуса, но само с този ми го блуутна Windows XP SP3 Corporate Student Edition December 2010 EN+BG и най-странното е че имаше вграден firefox,vcl player и т.н Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Април 9, 2011 Report Share Публикувано Април 9, 2011 Ами поглдни ТАЗИ тема и мисля че ще ти отговори на въпроса за разделянето на дяловете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 9, 2011 Report Share Публикувано Април 9, 2011 но най-сетне намерих и стигам аз до стъпка разпределяне на локал дискове и трия локал диск C, a D си остава и сега, когато вече имам уиндоус имам само C.След като изтри дял C: създаде ли го наново? Искаш да кажеш, че в момента имаш само един единствен дял и той е колкото целия хард диск? Т.е. предишните два дяла са се обединили в един? Опитах с 2,3 уиндоуса, но само с този ми го блуутна Windows XP SP3 Corporate Student Edition December 2010 EN+BG и най-странното е че имаше вграден firefox,vcl player и т.нТова се нарича кретенска самоделка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост