Kristian_Kostadinov Публикувано Април 6, 2011 Report Share Публикувано Април 6, 2011 Какъв спорт практикувате ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lokoto Публикувано Април 6, 2011 Report Share Публикувано Април 6, 2011 Фехтовка - сабя! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
antishoC Публикувано Април 6, 2011 Report Share Публикувано Април 6, 2011 През толква спортове преминах /балет, гимнастика, конен, лека атлетика/, че сега съм си седнала на "дъ"-то и никой не може да ме мръдне от компа Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Април 6, 2011 Report Share Публикувано Април 6, 2011 Плуване от поне 2 години. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vampira96 Публикувано Април 7, 2011 Report Share Публикувано Април 7, 2011 Футбол от приблизително 6 години. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Април 8, 2011 Report Share Публикувано Април 8, 2011 Правя всичко възможно да не се излагам на футболното и волейболното игрища. Понякога се получава ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
UnitedStates Публикувано Май 30, 2011 Report Share Публикувано Май 30, 2011 Най-харесвам от спортовете футбол и тенис на маса, а и колоездене също, както и бягане от време на време. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivansemkov88 Публикувано Юни 7, 2011 Report Share Публикувано Юни 7, 2011 Ее има си отделна тема за любимите ни спортове, въпроса е кои от тях практикуваме. За жалост ще си призная нито един от тях, до скоро практикувах малко футбол, малко тенис на маса, но сега нищо :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nikinikiniki Публикувано Юни 10, 2011 Report Share Публикувано Юни 10, 2011 Кик бокс официално, както и волейбол в училищния отбор. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Юни 14, 2011 Report Share Публикувано Юни 14, 2011 От няколко месеца съм доста активен в играта на скуош - много ме зарежда, движа се доста и ми доставя положителни емоции. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Юни 14, 2011 Report Share Публикувано Юни 14, 2011 Къде има зала за скуош? Играл съм бадминтон и ми е интересно да пробвам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Юни 14, 2011 Report Share Публикувано Юни 14, 2011 Изкачване на върхове из планините- Стара планина и Рила. Жалко е, че не е толкова често, колкото искам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Юни 15, 2011 Report Share Публикувано Юни 15, 2011 Къде има зала за скуош? Играл съм бадминтон и ми е интересно да пробвам.Зали има доста из София. Аз лично играя в Изи клуб в Студентски град и съм повече от доволен както от залата, така и от треньорите, така и от обслужващия персонал. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
quiksilver4e Публикувано Юни 21, 2011 Report Share Публикувано Юни 21, 2011 Аз пък плющя тенис на маса от 3 години http://fc01.deviantart.com/fs21/f/2007/233/8/3/_chairdance__by_Link3Kokiri.gif Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
petko_marinov Публикувано Октомври 15, 2012 Report Share Публикувано Октомври 15, 2012 Футбол и от един месец тенис на корт доста добър спорт с доста по-малко контузии Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост