tumbala Публикувано Април 5, 2011 Report Share Публикувано Април 5, 2011 Колеги проблемът ми е следния, при всеки опит за инсталиране на програмата след рестартирането ми излиза син екран. Пробвах с няколко верси и все така. Ако някой е имал този проблем или знае къде може да е причината ще съм му благодарен ако ми помогне! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TonyWolf Публикувано Април 5, 2011 Report Share Публикувано Април 5, 2011 Пробвай с Ultra ISO и виж дали прави същия проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
melmak Публикувано Април 5, 2011 Report Share Публикувано Април 5, 2011 ...или знае къде може да е причината ще съм му благодарен ако ми помогне!Вероятно е системния драйвър за виртуалното устройство. Ако можеш да се откажеш от него, ще е най-простото решение.Има опция да не се инсталира. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост