Stevie_G Публикувано Април 4, 2011 Report Share Публикувано Април 4, 2011 Здравейте!Ами и аз като много други тук си имам проблем с лаптопа!Работя с Windows xp Professional,обаче онзи ден нещо се обърка.Докато си цъках GTA:Vice City изведнъж лаптопът ме изхвърли от играта,покази ми се Десктопа с отворената задача отдолу за ГТА.Но мишката сякаш не работеше и където и да цъкнех,нищо не ставаше.Пробвах с alt-ctrl-del но само ми показа съответния прозорец със задачите и пак нищо не ставаше с мишката.Оттогава като го рестартирам все ми изписва,докато все още зарежда If you have any problems resuming Windows press F8.Аз нищо не натискам и щом се включи компютърът пак ми показва същите неща!Освен това в прозореца със задачите долу ми изписва Процесор:1-2 процента!И пак не мога да натисна нищо!Та не знам какво да правя!Благодаря Ви предварително за помощта! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Април 4, 2011 Report Share Публикувано Април 4, 2011 А каква мишка използваш тази на лаптопа или отделна свързана към USB?? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Stevie_G Публикувано Април 5, 2011 Author Report Share Публикувано Април 5, 2011 На лаптопа Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Април 5, 2011 Report Share Публикувано Април 5, 2011 Тоест мишката се движи по десктопа обаче не можеш да натискаш нищо така ли. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Stevie_G Публикувано Април 5, 2011 Author Report Share Публикувано Април 5, 2011 Да,точно така! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Април 5, 2011 Report Share Публикувано Април 5, 2011 Провери ето с тзи двете програмки и дай списъците както е обяснено по-долу.Malwarebytes' Anti-Malware:- стартирай програмата;- избери Perform quick scan (Бързо сканиране) и кликни бутон Scan (Сканиране);- след като приключи сканирането, ако не са открити заплахи, ще се отвори автоматично текстов файл (който можеш да затвориш) и програмата ще те уведоми, че не е открила нищо, след което можеш да кликнеш бутон OK и да я затвориш;- ако са открити заплахи, кликни бутон OK и после Show results (Покажи резултатите);- кликни бутон Remove Selected (Премахни избраните);- ще се появи текстов файл (дневник/лог), копирай съдържанието му тук. SUPERAntiSpyware:- стартирай програмата;- кликни бутон Scan your Computer (Сканиране на компютъра);- вляво избери само дял C:, а вдясно избери Perform Complete Scan (Извърши пълно сканиране);- кликни Next и изчакай програмата да сканира;- кликни OK на съобщението;- ако има засечени заплахи, кликни Next, за да се премахнат гадинките, OK на потвърждението и накрая Finish;- кликни бутон Preferences... (Настройки) и иди на подпрозорец Statistics/Logs (Дневници), маркирай последния лог по дата и кликни бутон View Log... (Покажи дневника);- копирай съдържанието му тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Stevie_G Публикувано Април 20, 2011 Author Report Share Публикувано Април 20, 2011 Първо,да се извиня че отсъствах толкова време и да благодаря на Kras4ooo за помощта!!! А относно лаптопа-оправи се,като чрез клавиатурата влязох в меню Старт и оттам създадох нов акаунт,след което компютърът тръгна!Изключих го и сега като вляза през новия акаунт всичко върви нормално! (sun) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост