fewon Публикувано Март 31, 2011 Report Share Публикувано Март 31, 2011 Здравеите имам пробрем с пс-то когато го включа ми се рестартира монитора тоест спира пуска се спира пуска се ... и така.Първо мислех ,че е от монитора но брат ми взе на негов приател пс-то да го преинстарира и нямаще този пробрем ако може да ми помогнете ще съм ви много благодарен ) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Март 31, 2011 Report Share Публикувано Март 31, 2011 Отзад кабелите добре ли са свързани има ли някъкви повреди по кабелите(оголени),сканирал ли си за злонамерен софтуер.Вземи харддиска и го сложи на друго PC ако не дава този проблем не е вирус, може би е от видеокартата или от дънната платка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Март 31, 2011 Report Share Публикувано Март 31, 2011 ако не е в гаранция си провери видеокартата да не би да е разместена от слотчето и Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
fewon Публикувано Май 7, 2011 Author Report Share Публикувано Май 7, 2011 ако не е в гаранция си провери видеокартата да не би да е разместена от слотчето и видео картата е вградена други идеи... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Май 7, 2011 Report Share Публикувано Май 7, 2011 провери си дънната платка за подути кондензатори ,виж и захранването Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 10, 2011 Report Share Публикувано Май 10, 2011 Провери дали и под Safe Mode има проблеми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост