Kristian_Kostadinov Публикувано Март 30, 2011 Report Share Публикувано Март 30, 2011 Не знам дали е точния раздел ако не е моля да ме извините въпросът ми е относно скороста на интернет плащам за скорост 25/мбпс но понякога намаля до 7/мбпс възможно ли е проблема да ми е от ОС? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Март 31, 2011 Report Share Публикувано Март 31, 2011 При така поставен въпрос - да, възможно е.Без информация за ОС, вида на достъпа и начина за измерване едва ли може да се посочи по-конкретен отговор. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Kristian_Kostadinov Публикувано Март 31, 2011 Author Report Share Публикувано Март 31, 2011 windows xp service pack 2 вида за достъп е през телефон има едно като суич в него влиза кабела за интернета излиза кам компа и към телефона но ип то си е статично не е модем измерването го правя в http://www.speedtest.net/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Март 31, 2011 Report Share Публикувано Март 31, 2011 като за начало под save mode iма ли този проблем,силно препоръчително е да обновиш операционата си система до SP3 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Kristian_Kostadinov Публикувано Март 31, 2011 Author Report Share Публикувано Март 31, 2011 като за начало под save mode iма ли този проблем,силно препоръчително е да обновиш операционата си система до SP3обнових го сега е малко по добре Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Март 31, 2011 Report Share Публикувано Март 31, 2011 Направи една проверка, както е описано тук и покажи резултата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Kristian_Kostadinov Публикувано Март 31, 2011 Author Report Share Публикувано Март 31, 2011 Eдната от антивирустните сменя настройките за интернета и после не помня как се оправяше мисля ,че вече всичко е наред благодаря на всичкиhttp://www.speedtest.net/result/1229903501.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ceniball Публикувано Април 1, 2011 Report Share Публикувано Април 1, 2011 При някои доставчици дадените скорости са реално достижими Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Април 1, 2011 Report Share Публикувано Април 1, 2011 При някои доставчици дадените скорости са реално достижими Не зная какво общо имаше с темата. Но да, при някои са достижими в доста голям период от деня, при други са недостижими изобщо. Разни интернети, разни скорости Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост