hakioo Публикувано Март 30, 2011 Report Share Публикувано Март 30, 2011 Здравейте приятели! Тъй като съм нов в изучаването на комютрите неможах сам да си реша проблема и реших тук да пиша.Проблема е следният - на БТК съм, имам си настолен компютър и лаптоп.На настолния имам интернет, на лаптопа (Dell inspiron) пише че имам интернет, свързам се и в skype, но в интернет немога.Някои ако знае защо е така.Преди си имах интернет редовно.Вчера през 2-3 мин отиваше нета и на двата компа и на сутринта на лаптопа нямаше, а на настолния - има.Мерси предварително!Ако съм обяснил нещо неточно питайте, защото не разбирам много Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Март 30, 2011 Report Share Публикувано Март 30, 2011 Рестартирай рутера на БТК от копченцето отзад. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
hakioo Публикувано Март 30, 2011 Author Report Share Публикувано Март 30, 2011 Благодария ти, приятелю. Вече се свърза към интернет.Ако може само да ми обясниш, защо се получава това? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Март 30, 2011 Report Share Публикувано Март 30, 2011 Ами попринцип знам че такъв проблем се получава от вирус,но в твоя случай,а даже понякога и в моя защото и аз съм на БТК мисля че нещо се объркват даннтите на БТК,все пак това са БТК,но с точност защо точно се получава така не мога да ти кажа според мен е нещо от БТК. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
hakioo Публикувано Март 30, 2011 Author Report Share Публикувано Март 30, 2011 ОК, Мерси много.. поне вече няма да се притеснявам, че ня лаптопа ми има нещо Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост