Don_Antonio Публикувано Март 28, 2011 Report Share Публикувано Март 28, 2011 Здравейте! Моят проблем е същият в общи рамки.В какво се състои: При ползване на скайп v.5.2.0.102 вградената камера на лаптоп Acer Aspire 5736z неработи.Излиза съобщение с което ми казва да смена порта.Та въпроса ми е как се сменя порт на вградена камера.Допълнителна информация.ОС - Windows 7 32 bit. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 28, 2011 Report Share Публикувано Март 28, 2011 Пробвал ли си с друга версия на Skype за всеки случай? Драйверът на уеб камерата актуален ли е? Ще може ли все пак снимка на съобщението от Skype? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Don_Antonio Публикувано Март 28, 2011 Author Report Share Публикувано Март 28, 2011 Проблема е на друго РС (не това на което съм).Текста е:Това устройство (вградената камера) може да работи по-бързо, ако се включи към високоскоростен порт USB 2.0 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Don_Antonio Публикувано Март 29, 2011 Author Report Share Публикувано Март 29, 2011 Та въпроса ми е как вградена камера да включа към високоскоростен порт USB 2.0? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Март 29, 2011 Report Share Публикувано Март 29, 2011 Пробвал ли си с друга версия на Skype за всеки случай? Драйверът на уеб камерата актуален ли е? Ще може ли все пак снимка на съобщението от Skype?Отговори на всички въпроси за да може да ти се даде коректен отговор. Повечето потребители пропускат и после чакат отговор - няма как.Няма как да свържеш вградената камера към USB 2.0 щом е вградена. Просто направи това, което е предложил Night_Raven. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Don_Antonio Публикувано Април 4, 2011 Author Report Share Публикувано Април 4, 2011 Пробвах какво ли не.Изтеглих нови драйвери от производителя.Беше при техника от магазина където е купен.Сега е в сервиза като гаранционен.Оправи се за 5-6 дни и се скапе.Ще информирам при промяна за помощ на другите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост