cross Публикувано Март 26, 2011 Report Share Публикувано Март 26, 2011 Значи искам да ми препоръчате с кой ОС да бъда между тези : Windows XP , 7 , VistaПараметрите на компютъра ми сa: Процесор: Intel® Celeron® CPU 1.81 GHzRAM : 1 GB32-битова операционна системаГоляма "щайга" е но к'во да се прави Ето снимка: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Март 26, 2011 Report Share Публикувано Март 26, 2011 Реално, Windows XP ти е по мярка. Това, че със 7 покриваш минимума, не значи, че трябва да си с минимум. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Март 27, 2011 Report Share Публикувано Март 27, 2011 Естествено, че XP! Какви са тия напъни всеки да слага 7 на компютъра си не знам. Виждат, че се изкарва нова ОС и всеки лети да си я слага, това, че машината му едвам покрива минималните изисквания не го интересуват (не говоря конкретно за теб, а по принцип). Пък и с това Celeron-че не знам защо изобщо ще се мъчиш. Ако обаче имаш чак толкова голямо желание слагай си 7, но като я натруфиш с куп програми кои от кои по-некадърно написани и затлачващи системата ще мечтаеш за XP-то. Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tubleron Публикувано Март 27, 2011 Report Share Публикувано Март 27, 2011 Аз съм със седмицата.Моята оценка също е 3,2 и работи перфектно Смело 7.Ако някога има някакъв проблем винаги може да я смениш с ХР Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Март 27, 2011 Report Share Публикувано Март 27, 2011 На мен лично ХР ми се струва по-гъвкава(поне засега) по отношение на настройки...Не играя игри,дисковете ми са механични -> (вече) не ме притеснява,че работят в режим IDE. Както писа tubleron - винаги можеш да си промениш решението и да го изпълниш... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Март 27, 2011 Report Share Публикувано Март 27, 2011 слагаш Windows Xp SP3 и пей сърце няма да имаш проблеми Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост