pavlintoshev Публикувано Март 24, 2011 Report Share Публикувано Март 24, 2011 Здравейте!Купих си нов ТВ тунер AverMedia и много съм доволен от качеството на записа.До тук добре.Но има един проблем-когато му пусна видео и аудио сигнал от видео касета VHS (когато свалям видео касета на диск) при много малко влошаване на качеството на записа на видео касетата предаването прекъсва и това се отразява на записа.Искам да ви питам дали може да се премахне това нещо или ако не може препоръчайте ми друга програма,която да си прави качествен запис.Благодаря Ви предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 25, 2011 Report Share Публикувано Март 25, 2011 при много малко влошаване на качеството на записа на видео касетата предаването прекъсва и това се отразява на записа.Това не го разбрах напълно. Може ли да обясниш по-подробно? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ekosse Публикувано Март 25, 2011 Report Share Публикувано Март 25, 2011 Сваляш на ДВД диск или на хард диска на компютъра.Защото аз свалям само на хард диска компютъра само,че с WinAvi video capture в mpeg2 формат.И след това си го обработвам според нуждите ми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pavlintoshev Публикувано Март 27, 2011 Author Report Share Публикувано Март 27, 2011 Свалям го на хард диска.И от там си ги записвам на дискове.Пускам видеото да върви,но при влошено качество на картината изображението,което дава видео касетата спира все едно съм извадил кабела за видео и аудио сигнала към тунера.Пробвах с Pinnacle Studio,но пак същото. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ekosse Публикувано Март 27, 2011 Report Share Публикувано Март 27, 2011 Пробвай WinAviVideoCapture-ТУК Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
thebest Публикувано Април 11, 2011 Report Share Публикувано Април 11, 2011 Здравейте!Купих си нов ТВ тунер AverMedia и много съм доволен от качеството на записа.До тук добре.Но има един проблем-когато му пусна видео и аудио сигнал от видео касета VHS (когато свалям видео касета на диск) при много малко влошаване на качеството на записа на видео касетата предаването прекъсва и това се отразява на записа.Искам да ви питам дали може да се премахне това нещо или ако не може препоръчайте ми друга програма,която да си прави качествен запис.Благодаря Ви предварително! Не съм работил точно с този софтуер, но имам чувството, че при такова тотално прекъсване може да става въпрос за настройки:в по-разпространените програми има ограничениs (опции, които могат да се регулират) за запис във FAT32 - до 4 GB и NTFS... без ограничения за размер на файл.Доста отговори на подобни въпроси могат да бъдат намерени подробно тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост