Stefany93 Публикувано Март 22, 2011 Report Share Публикувано Март 22, 2011 Привет, Искам да си инсталирам вируална машина на компютъра ми, изчетох инструкцийте,и свалих Oracle Virtual Box от Softvisia.Имам няколко въпроса, моля помогнете ми. 1. Имам 2GB RAM. Колко според вас нормално да дам на VM - то?2. Като ми писне и искам да изтрия програмата, RAMA и всичко ще се затрие ли заедно с деинсталацията?3. Бихте ли ми препоръчали програма с която да мога да видя характеристике на компа ми? Благодаря Ви много! ПоздравиСтефи Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 22, 2011 Report Share Публикувано Март 22, 2011 1. За виртуалните машини задавай толкова памет, колкото ще им е нужно, за да функционират прилично. Това зависи от това какви операционни системи ще инсталираш. За Windows XP например 192 или 256 мегабайта са достатъчни. За Windows 7 задай поне 512 мегабайта.2. RAM паметта не се "трие". Тя се заема само докато дадена виртуална машина е активна. Когато не работиш с виртуална машина, тя не заема никаква памет.3. AIDA64 Extreme Edition. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Stefany93 Публикувано Март 22, 2011 Author Report Share Публикувано Март 22, 2011 Night_Raven, ти си велик! Много ти благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост