Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте.Не знам дали на тази тема й е мястото тук,но реших тук да пиша.Значи имам следния проблем:Когато съм на работа и съм на служебния компютър,използвам Мозила и там като напиша един сайт ме пуска да вляза.Когато съм в нас обаче,използвайки отново Мозила и се помъча да заредя този сайт не ме пуска.Въпроса ми е какъв е проблема и защо не ме пуска да вляза?С последна версия на Мозила съм и е на български език.

П.П. Проблема не е само с този сайт.Случвало ми се е и в други да не ме пуска.Показва ми,че зарежда но нищо не ми изкарва.Пробвах и с други браузъри и пак нищо.

Сподели другаде

Повечето сайтове ми зарежда.Пробвах с IE,Opera,Google Chrome...същата работа пак не ме пуска в тоя сайт.Дори в Abv.bg не ме пуска.И още други сайтове.А грешка не ми изписва,просто ми показва,че зарежда сайта и толкова.Нито картина,нито нищо не показва.
Сподели другаде

До Julkata92,

Мозила не е браузър, а организация, която поддържа браузър firefox, наред с ftp - клиент filezila, пощенски клиент - thunderbird.

Обяснението ти върши работа само на врачка. Отвори една конзола, cmd.exe и пусни пинг към въпросния сайт. По този начин ще знаеш сървъра дали приема заявката ти, или някъде нещо пропада.

На снимката съм дал пинг към google.com за пример.

post-94-097203800 1300733193_thumb.png

Сподели другаде

Извинявам се, че чак сега отговарям, но не можах по рано, за което се извинявам. Към Night_Raven - да сканирах го с Malwarebyte's Anti-Malware,Spybot-Search and Destroy , SUPERAntiSpyware, Ad-Aware и с антивирусна програма Avira Antivir. Каквото откри го изчистих. Към Profruit - написах ping в cmd.exe и нататък какво ?
Сподели другаде

• 2 weeks later...

Ами преди не ме пускаше в www.abv.bg , www.subunacs.net и в www.feederteam.bulgarianforum.net/ , а сега ме пуска. Не знам как стана да ме пуска, нищо не съм правил, а и чак днес пак успях да вляза тук, за което се извинявам че толкова бавно ви отговарям.

П.П. - А сега не ме пуска в тоя сайт и ето ви и снимка http://img35.imageshack.us/img35/476/unled.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Сподели другаде

А...

При Ping се изпраща определено количество информация към даден сървър и се чака отговорът от него. Времето между изпращането информацията и получаването на отговор от сървъра е Ping-а и се мери в милисекунди.

Дай по-голяма снимка, от тази виждам че към сайта който искаш да достъпиш загубите на пакети са 100%. Може би ще трябва да се консултираш с доставчика ти.

Сподели другаде

Опитай да стартираш компютъра под Safe Mode with Networking и ако имаш Интернет тогава, опитай и да отвориш недостъпните страници.

Опитах и ме допусна. После в нормален режим също ме пусна и засега нямам проблеми пуска ме в сайтовете, в които не ме пускаше преди. Не съм пипал нищо и нищо не съм правил някак просто стана. И аз не знам как.

Сподели другаде

• 1 year later...
здравейте аз имам следния проблем значи не мога да вляза никуде през мозила когато направя компа в безопасен режим всичко си е ок немога да вляза и (скаип,покерстарс,фултилтпокер )както може би в други сайтове но тези са ми най-наложащи много ще съм благодарен ако някой ми помогне благодаря предварително
Сподели другаде

Изтеглете Malwarebytes' Anti-Malware Free.

• Стартирайте инсталационния файл и инсталирайте програмата.
  • Уверете се, че са поставени отметки пред Update Malwarebytes' Anti-Malware и Launch Malwarebytes'Anti-Malware.
  • Програмата ще изтегли и инсталира автоматично наличните обновявания.
  • Стартирайте програмата.
  • Изберете Perform Quick Scan -> Scan.
  • След края на сканирането, натиснете бутон OK
  • Натиснете бутона Show Results, за да видите резултата от сканирането.
  • Уверете се, че има отметки на всеки ред.
  • Натиснете бутона Remove Selected.

В Notepad ще бъде отворен log-файл. Моля, прикачете файла към следващия Ви коментар.

Забележка: MalwareBytes' Anti-Malware може да поиска да рестартира Вашата система. При подобно запитване от страна на програмата се съгласете и позволете рестартирането на системата.

Изтеглете Autoruns

• Запазете файла на Вашия десктоп и го разархивирайте в директория по Ваше желание.
  • Стартирайте програмата.
  • Меню Options -> Filter Options... -> поставете отметка пред Hide Microsoft Entries.
  • Запазете промените.
  • Mеню File -> Refresh.
  • Mеню File -> Save....

Запазете файла, архивирайте го чрез софтуер по желание и го прикачете към следващия Ви коментар.

Сподели другаде