Jump to content

Необичайно загряване на видеокартата

borko3

Препоръчан пост

Напоследък много често започва да ми загрява видео картата. Лаптопа започва да насича ужасно. Преди не съм имал такива проблеми, е не чак толкова големи. Случва се през 2 мин. докато играя игри дори като Counter Strike 1.6. Знам, че това е нормално, но през 2 мин. и то при CS??

Случвало ми се е да насича/загрява докато си бъркам и в нета. Ползвам win7 64-bit. Пробвал съм да го сменя на 32-bit , но няма никаква разлика в използването на рам паметта. Пробвал съм всичко. Лаптопа като нов е бил на Vista, но за нея коментар просто няма да правя. Бил съм също на WinXP имаше промяна само първите 2,3 дена. После насичаше като ненормален.

LENOVO 3000 N200

Nvidia Geforce Go 7300

Intel® Celeron® CPU 550 @ 2.00GHz 2.00GHz

RAM : 2.00 GB

(Не съм напално убеден, че е от видео картата, но не се сетих за друго)

Също така. Добавил съм 1 монитор към лаптопа това засягали паметта на видео картата или рам-а?

Сподели другаде

Почиствал ли си я от прах някога? Ако не - то направи го. В случай, че не знаеш как да разглобиш лаптопа, по добре го дай на някой, който разбира от хардуер.
Сподели другаде