borko3 Публикувано Март 21, 2011 Report Share Публикувано Март 21, 2011 Напоследък много често започва да ми загрява видео картата. Лаптопа започва да насича ужасно. Преди не съм имал такива проблеми, е не чак толкова големи. Случва се през 2 мин. докато играя игри дори като Counter Strike 1.6. Знам, че това е нормално, но през 2 мин. и то при CS??Случвало ми се е да насича/загрява докато си бъркам и в нета. Ползвам win7 64-bit. Пробвал съм да го сменя на 32-bit , но няма никаква разлика в използването на рам паметта. Пробвал съм всичко. Лаптопа като нов е бил на Vista, но за нея коментар просто няма да правя. Бил съм също на WinXP имаше промяна само първите 2,3 дена. После насичаше като ненормален.LENOVO 3000 N200Nvidia Geforce Go 7300Intel® Celeron® CPU 550 @ 2.00GHz 2.00GHzRAM : 2.00 GB(Не съм напално убеден, че е от видео картата, но не се сетих за друго)Също така. Добавил съм 1 монитор към лаптопа това засягали паметта на видео картата или рам-а? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lokoto Публикувано Март 21, 2011 Report Share Публикувано Март 21, 2011 Почиствал ли си я от прах някога? Ако не - то направи го. В случай, че не знаеш как да разглобиш лаптопа, по добре го дай на някой, който разбира от хардуер. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 21, 2011 Report Share Публикувано Март 21, 2011 Ако лаптопът загрява, значи може би е време да бъде почистен от прах. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
borko3 Публикувано Март 21, 2011 Author Report Share Публикувано Март 21, 2011 Дали има прах ?? Лаптопа е на 1 год. това много ли е ?? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 21, 2011 Report Share Публикувано Март 21, 2011 По принцип е достатъчно. Особено ако се ползва в по-лоши условия. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост