psiko Публикувано Март 21, 2011 Report Share Публикувано Март 21, 2011 Моля помогнете ми. Имам следния проблем: пуснах един филм от интернета, и след 5-10 минути появи се черен екран. След това рестартира.И тък му зарежда Windows-а и пак рестартира.Преинсталирах Windows-а. Когато инстралирам Driver-a на Видео картата, става някакъв дефект. Сега съм без Driver. Преди бях с този проблем: http://www.youtube.com/watch?v=QLiTASvmhFgПосле преинсталирах.Когато инсралирам Driver-a на Видео картатаекрана изкючва и включва: http://www.youtube.com/watch?v=Kh2FWwfYVoM Моля помогнете ми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 21, 2011 Report Share Публикувано Март 21, 2011 Каква точно е видео картата? Актуален драйвер ли инсталираш? Температурите на картата как са? Под Safe Mode има ли проблем? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
psiko Публикувано Март 22, 2011 Author Report Share Публикувано Март 22, 2011 Видео картата ми е: nVIDIA GeForce 7300 GT (MSI NX7300GT-E). Инстралирам актуален драйвер. Safe Mode няма проблеми. Температурите на картата незнам. :'( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 23, 2011 Report Share Публикувано Март 23, 2011 Опитай да провериш температурата на картата с GPU-Z (в подпрозорец Sensors).Препоръчвам да деинсталираш видео драйвера и да почистиш под Safe Mode с Driver Sweeper (описано е в тази тема). След това инсталирай драйвера отново. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
psiko Публикувано Март 23, 2011 Author Report Share Публикувано Март 23, 2011 Пускам GPU-Z непоказва ништо или аз нешто баркам. деинсталирам видео драйвера, почиствам под Safe Mode с Driver Sweeper и инстралирах отново пак същата работа :( А когато инстралирам видео драйвера много натурарва не мога да отварям никаква програма и дава рестарт. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 23, 2011 Report Share Публикувано Март 23, 2011 Изглежда сякаш самата видео карта е дала дефект. По принцип би било добре, ако можеш да тестваш видео картата на друг компютър и/или да пробваш с някаква live дистрибуция на Linux дали ще има проблем и тогава. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост