Jump to content

Драйвър за мрежа

safira

Препоръчан пост

Значи, преинсталирах си лаптопа (HP G62 PC Notebook) и съответно си намерих драйвеъри за видео картата и така. Обаче ми показва че нямам адаптер или пък драйвър за адаптер незнам и аз (за безжичната връзка става въпрос) и сега нямам интернет.

Естествено ходих в официалния сайт обаче там има 10 драйвъра, пробвах ги, няколко не ми тръгват и вече незнам какво трябва да правя и какви драйвъри ми трябват...

Ако ви се занимава помогнете ми :)

Сподели другаде

Не си казал с каква операционна система работиш, а това е важно.

Напиши малко по-подробно описание - какво точно си инсталирал, кои драйвери не ти тръгват...

Сподели другаде

с Windows 7 съм пробвах различни от сайта на HP но не ми тръгват. Когато разглеждам устройствата не ми излизат мрежови карти, изчезнаха незнайно. И незнам какви драйвери ми трябват. Аз другите ги инсталирах по памет, каквото знам че имах преди на лаптопа.
Сподели другаде

Странно, защото WIN 7 се справя добре с инсталирането на драйвърите. Това, което се сещам, е да си инсталераш програма за разпознаване на хардуера и така да продължиш. Сещам се за Everest.

Освен това трябва да укажеш точната версия на машината ти, защото ТУК излизат доста.

Сподели другаде

Ми аз от там ги дърпах търсих в гугъл доста хора имат този проблем, обаче решението, което им предлагат при мен не работи.

Не ми излиза ей тва чудо http://bizsupport1.austin.hp.com/bc/docs/support/SupportDocument/c01887303/c01891221.jpg

Това са драйверите за моя лаптоп

Сподели другаде

Първо сложих 64, но после преинсталирах с 32 битова.

Вече оправих проблема, мерси все пак :)

Хубаво ще бъде да обясниш как си оправил проблема за да бъдем в помощ и на останалите.

Сподели другаде