IVAN Публикувано Май 7, 2011 Author Report Share Публикувано Май 7, 2011 Скучничко беше днеска, ще видим дали утре ще е по-добре Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Май 9, 2011 Author Report Share Публикувано Май 9, 2011 Ферарите доказаха, че имам добро състезателно темпо и този път поне Алансо има късмет със стратегията, докато Маса никакъв.Малкараните също се представиха добре, но явно стратегията им не е била много добра а и имаха проблеми в бокса.Рено си се доказват, че тази година ако доразвият болида си ще са ключов играч в класирането.Буеми и Кобаящи от началото на сезона си се представят добре за отбора, в който са и поздравление за което.А Шумахер не знам колко пъти го изпревариха в това състезание Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Май 22, 2011 Author Report Share Публикувано Май 22, 2011 Какво е ставало това състезание!? Аз не можах да го гледам, но май е сравнително интересно или прекалено доминиращо? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Май 30, 2011 Author Report Share Публикувано Май 30, 2011 Монако си е Монако Определено дори и без много изпреварвания едно хубаво състезание, най-вече заради колата за сигурност, която излиза Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rokoo Публикувано Май 31, 2011 Report Share Публикувано Май 31, 2011 Ето един екселски файл където само нанасяте резултата и класирането се изчислява автоматично. http://prikachi.com/images/483/3403483O.jpgFORMULA_1.xls Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юни 11, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 11, 2011 Хубаво файлче, мерси Вива ла Ферари виждам по-голяма надежда за първо място ))) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юни 12, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 12, 2011 Е това е маратон от ф1.. 4 часа ;дКатастрофи, завъртания, наказания.. лудница Ще изчакам да видя дали ще има наказания и промени в класирането и след това ще обновя темата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юли 9, 2011 Author Report Share Публикувано Юли 9, 2011 Великобритания, мястото където всяка година се спори за нещо и то споровете са големи Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rokoo Публикувано Юли 31, 2011 Report Share Публикувано Юли 31, 2011 Последните две състезаания в Германия и Унгария ми се струва че са доста по интересни.Надявам се и в другите да е така. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юли 31, 2011 Author Report Share Публикувано Юли 31, 2011 Последните две състезаания в Германия и Унгария ми се струва че са доста по интересни.Надявам се и в другите да е така.За Германия подкрепям, но днешното в Унгария го проспах И ме яд, ама да го гледам на запис, след като знам класирането, не знам ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост