G0ld Публикувано Март 17, 2011 Report Share Публикувано Март 17, 2011 Привет. Доста се изнервих. Не съм ползвал микрофон от месеци тъй като си втълпих,че след едно хвърляне на микрофона ми от дете, се е счупил и не работи. Обаче в момента съм взел от приятел друг. Микрофона е хубав с копче за On/Off и си работи перфектно. Всичко ама всичко съм направил и въпреки това нито в Скайп нито в Sound Recorder-а се чувам. Вече не знам какво да правя. Микрофона е сложен на правилното място, разбира се. Отметката на Mute е сложена. В Sound Recording е избрано Select на микрофона и нивото на звука е на МАКС. От sound драйвърите също съм избрал отметка на Microphone boost и ми свети зелено микрофона,че е пуснат и нивото на звука на МАКС. Въобще всичко е наред, елементарна работа, но с никой от двата микрофона не се чувам! windows-а и драйвърите също са ми наред, буквално на месец са.... Не знам вече какво още мога да бърникам за да проработи. И да, натиснал съм копчето на ОN. Да не би да е нещо хардуерно... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
untraceable Публикувано Март 17, 2011 Report Share Публикувано Март 17, 2011 Пробвай да изтеглиш Driver: Realtek High Definition Audio за такъв Windows,какъвто имаш(XP,7,Vista) и го инсталирай.Ако проблема пак не се реши,пиши за да видим какво друго можем да направим. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
G0ld Публикувано Март 17, 2011 Author Report Share Публикувано Март 17, 2011 Свалих тези - http://softvisia.com/download.php?view.1105 Инсталирах, рестартирах, но пак нищо. ;] Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 17, 2011 Report Share Публикувано Март 17, 2011 Ако махнеш отметката на Mute в панела за възпроизвеждане, би трябвало да се чуваш от колоните, когато говориш. Опитай това.Ще помогне ако кажеш каква е дънната платка и операционната система. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
G0ld Публикувано Март 17, 2011 Author Report Share Публикувано Март 17, 2011 Asus P5GPL-X SE, XP Professional Version 2002, SP3 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 17, 2011 Report Share Публикувано Март 17, 2011 Така като гледам дънната ти платка не използва чип на Realtek, което означава, че не би трябвало да имаш нужда от въпросните драйвери. Препоръчвам ти да деинсталираш всички аудио драйвери, които си инсталирал, и да инсталираш тези от сайта на ASUS. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
G0ld Публикувано Март 17, 2011 Author Report Share Публикувано Март 17, 2011 Ами тези драйвъри които ми даваш са абсолютно същите като сегашните ми. Бета версия и са същите на оригиналният ми диск. Въпреки това ги преинсталирах, абсолютно същото си е. :| Настройките като ги проверих сега, са си пак същите тоест правилни, но уви... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 18, 2011 Report Share Публикувано Март 18, 2011 Случайно да си инсталирал софтуер, свързан с Bluetooth? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
G0ld Публикувано Март 18, 2011 Author Report Share Публикувано Март 18, 2011 Не, ползвам си usb кабел. Благодаря за помоща. Явно ще продължа с експериментите и ще взема пак някой друг микрофон. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост