sancho0o_ Публикувано Март 16, 2011 Report Share Публикувано Март 16, 2011 Неска както си стоя на компа и изведнаж започна нещо да забива буквално както си вари музиката и цялаа мишка спира и от музика се чуав едно /трррррррррррррр/ и след 1 сек се оправя защо може да е проблема Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Март 17, 2011 Report Share Публикувано Март 17, 2011 Може да е заради много неща. Знам защо не може да ти се помогне, не си чел -> Съвети за успешна взаимопомощ (прочетете преди да пуснете нова тема). Това, че някъде другаде в някоя друга тема си дал информация за твоя компютър, Ос, хардуер и т.н. не значи, че ние сме длъжни да знаем на всеки на който помагаме с каква машина разполага, дори не се знае дали не говориш за съвсем друг компютър, а не този от друга тема в която е обсъждано друг твой проблем. Общо взето щом очакваш помощ от някой, трябва да му дадеш възможно най-много и подробна информация за проблема, всичко около него и нещата преди да се появи той. Всичко е от полза. Това е моята помощ за момента към теб, спрямо информацията, която даваш ти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sancho0o_ Публикувано Март 17, 2011 Author Report Share Публикувано Март 17, 2011 Ами компа ми е AMD semprom 2800+ 1.6 ghrram 1 gbvideo nvidia fx 5200 128 mbHdd 500 sata Но това ме дразни че си варвеше добре и изведнаж започна да го прави този проблем Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Март 17, 2011 Report Share Публикувано Март 17, 2011 Покажи един screenshot от Task Manager, така, че да се виждат всички процеси. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост