Sten Публикувано Март 15, 2011 Report Share Публикувано Март 15, 2011 Поводът е такъв - искам да си купя още един вентилатор и сред няколкото,които си харесах е този: http://www.zaward.co...il.php?Pid=2419 Като външен вид,обявени параметри и комплектовка ми хареса,но ме притеснява дали кабелът му не е твърде къс...Дъното ми е 880GMA-E45 и има само два конектора за допълнителни вентилатори като и двата се намират до предният ръб на платката. Иначе кутията ми позволява да слагам вентилатор/и на пет от шестте страни. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
-TEN4O- Публикувано Март 15, 2011 Report Share Публикувано Март 15, 2011 Inkscape : 1.Draw freehand lines. 2.Extensions=>Vizualize Path=>Measure path. Edit: Съотношението между двата обекта трябва да бъде пресметнато все пак. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Март 15, 2011 Author Report Share Публикувано Март 15, 2011 Получи се...нещо. Линукс-програмите са ми толкова чужди,колкото е възможно,но все пак тази свърши работа. Благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
-TEN4O- Публикувано Март 15, 2011 Report Share Публикувано Март 15, 2011 Аз изкарвам кабела от вентилатора до самия му край 30 см. горе долу. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост