phoenix679 Публикувано Март 14, 2011 Report Share Публикувано Март 14, 2011 Здравейте колеги.Имам проблем с инсталацията на игра,която изисква directx 9.0c или по нова версия.На компа си имам по нова версия от directx 9.0c,но незнам точно коя.И като си пусна инсталатора на играта ми излиза съобщение от рода на: за инсталация на тази игра ви е нужен directx 9.0c или по-нова версия.Явно инсталатора не може да разпознае directx.Изтеглих си 9.0c пробвах да го инсталирам,но ми излиза съобщение : вие имате инсталирана по-нова версия.Ще може ли да се направи нещо по въпроса или да преинсталирам windowsа?Благодаря предварително на всички отзовали се. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
darco Публикувано Март 14, 2011 Report Share Публикувано Март 14, 2011 Коя е играта , каква е ОС ? Направи снимка на грешката , която дава ? Или я цитирай .Може и да пуснеш инфо от Еверест , Аида ...... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
phoenix679 Публикувано Март 14, 2011 Author Report Share Публикувано Март 14, 2011 Играта е need for speed:most wanted.OC-Windows 7 32bit.Цитирам грешката: Installation cannot continue because this game requires DirectX 9.0c or higher to be installed on your system.You can download the latest version of DirectX here:http://www.microsoft.com/windows/directx. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
darco Публикувано Март 14, 2011 Report Share Публикувано Март 14, 2011 Ако играта е на CD , копирай я на твърдия диск .Ако е на харда , отваряш този файл autorun.cfg с текстов редактор Notepad например (би трябвало да е в AutoRun папката).Редактираш следните два реда :DirectXVersion=0StartMenuDXEULA=0така както ги виждаш .Трябва стойностите да са 0 .Пробваш пак инсталацията . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост