Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте колеги.Имам проблем с инсталацията на игра,която изисква directx 9.0c или по нова версия.На компа си имам по нова версия от directx 9.0c,но незнам точно коя.И като си пусна инсталатора на играта ми излиза съобщение от рода на: за инсталация на тази игра ви е нужен directx 9.0c или по-нова версия.Явно инсталатора не може да разпознае directx.Изтеглих си 9.0c пробвах да го инсталирам,но ми излиза съобщение : вие имате инсталирана по-нова версия.

Ще може ли да се направи нещо по въпроса или да преинсталирам windowsа?

Благодаря предварително на всички отзовали се.

Сподели другаде

Играта е need for speed:most wanted.OC-Windows 7 32bit.Цитирам грешката: Installation cannot continue because this game requires DirectX 9.0c or higher to be installed on your system.You can download the latest version of DirectX here:http://www.microsoft.com/windows/directx.
Сподели другаде

Ако играта е на CD , копирай я на твърдия диск .Ако е на харда , отваряш този файл autorun.cfg с текстов редактор Notepad например (би трябвало да е в AutoRun папката).Редактираш следните два реда :

DirectXVersion=0

StartMenuDXEULA=0

така както ги виждаш .Трябва стойностите да са 0 .

Пробваш пак инсталацията .

Сподели другаде