sancho0o_ Публикувано Март 13, 2011 Report Share Публикувано Март 13, 2011 Значи имам един стар компютар който му има нешто май бъгнат виндовс.. Пъхам диска нали тругва да се инсталира и там кадето трява да е 1 стъпка ми искарва някфа грешка нещо си Undkows Hard eror system32/,,,,,/,, Моля да ми помогнете дали има проблем в харда или е от виндовса :? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 14, 2011 Report Share Публикувано Март 14, 2011 Инсталираш Windows по този начин? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sancho0o_ Публикувано Март 14, 2011 Author Report Share Публикувано Март 14, 2011 да точно кадето трябва да доидде стъпка 6.2 (по това описание което си ми дал ) и ми вади тази грешка :С Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Март 14, 2011 Report Share Публикувано Март 14, 2011 Този Windows инсталиран ли е и на друг компютър? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sancho0o_ Публикувано Март 14, 2011 Author Report Share Публикувано Март 14, 2011 Ами начи този виндовс ми беше на диск и много компове сам преинсталирал с него но се надраска и аз реших да си направя нов и си напраих и стария го хфърлих и сега с новия диск е за 1 път Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Март 15, 2011 Report Share Публикувано Март 15, 2011 Лека забележка към правописа, ако сам не се досещаш до сегаПо темата, този новия диск със същия имидж файл (.iso) ли е правен или с друг. Да не е някоя самоделка и затова да имаш такива проблеми ?По какъв начин си записал диска ?Възможно е да се е получила повреда при записването ако си използвал висока скорост. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 15, 2011 Report Share Публикувано Март 15, 2011 Сигурен ли си, че въобще дискът е SATA и са ти нужни драйвери за контролера? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Март 15, 2011 Report Share Публикувано Март 15, 2011 Мисля че е добре да напишеш/препишеш точно каква е грешката. Ако дискът е SATA - виж в БИОС трябва да има раздел,в който да зададеш режим на работа IDE. Разбрах,че компютъра е стар - някакъв компонент да е ъпгрейдван наскоро/непосредствено преди този проблем ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sancho0o_ Публикувано Март 16, 2011 Author Report Share Публикувано Март 16, 2011 Ами не нищо не му е сменяно а и диска не е SATA а е от тези лентовите незнам точно как се казват Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост