Sten Публикувано Март 13, 2011 Report Share Публикувано Март 13, 2011 Здравейте. Възможно е да има подобни въпроси във форума,но аз не успях да открия...Ето и проблема - искам да сглобя няколко сканирани изображения от доста дълга технологична схема. Свалих програмата Hornil StylePix и макар че досега практически не съм се занимавал с такива неща - общо взето ми хареса.Обаче не мога да направя основата (canvas size) по-голяма от 4096 точки,а само за две от изображенията ми трябват поне 6000. Някой знае ли дали може да се реши този проблем,или да заобиколя същия като търся друга програма ? Предпочитам да не използвам тежки програми,както и такива,които изискват допълнителен софтуер като Framework... П.П. Ако някой реши специално заради мен да инсталира програмата - с бутон F10 се извиква прозореца за смяна на езика... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
-TEN4O- Публикувано Март 13, 2011 Report Share Публикувано Март 13, 2011 Що не пробваш нещо от тук или пусни в google едно търсене с думите "panorama maker" . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Март 13, 2011 Author Report Share Публикувано Март 13, 2011 Идеята не е лоша...Още един въпрос - програмите от този вид(за правене на панорами) по принцип могат ли да извършват фино наместване на парчетата? Имам предвид,че при сканирането къде волно,къде неволно се получи застъпване в някаква степен на различните парчета от схемите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
-TEN4O- Публикувано Март 13, 2011 Report Share Публикувано Март 13, 2011 Никога не съм сглобявал пък и на "стари" години почвам да си мисля че всяка обработка е един вид рушене, но ако се застъпват може да се стигне до рязане на това което се застъпва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Март 13, 2011 Author Report Share Публикувано Март 13, 2011 Преди малко инсталирах Paint.NET и мисля,че ще свърши работа. Някой друг обаче ако знае по-проста и лека програма(съответно с по-малко функции) - моля да сподели. И ми се струва уместно да отбележа,че в този момент(може би за пръв път откакто използвам компютър) изпитах остър недостиг на РАМ. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Март 13, 2011 Report Share Публикувано Март 13, 2011 Аз съм доволен от Microsoft ICE. Безплатна е! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост