fehlmann36 Публикувано Март 11, 2011 Report Share Публикувано Март 11, 2011 Здравейте,от известно време имам странен проблем с браузъра Мozilla Firefox.При опит за зареждане на flv клипове във саътове от типа youtube или vbox7,компютъра почти веднага забива.Интересното е че,при използване на браузъра internet explorer 7. не се наблюдава такова явление.Някой може ли да ми обясни от къде идва проблема? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
suchmo Публикувано Март 11, 2011 Report Share Публикувано Март 11, 2011 Аз затова я махнах, напоследък с по новите версии като че ли се скапа, в момента съм с Maxthon 3 и немога да повярвам на скоростта с която ми отваря страниците! Как съм се мъчил с тая лисица, още ме яд на нея!Вместо да ги подобряват, новите версии като че ли стават по бъгави! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 11, 2011 Report Share Публикувано Март 11, 2011 Версията на Mozilla Firefox актуална ли е? Ако да, опитвано ли е да се преинсталира, като се изтрие и профила? Ако да, версията на Adobe Flash Player актуална ли е? Ако да, драйверите актуални ли са?Сканирано ли е за зловреден код? Ако да, с какви програми? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dr. Epstein Публикувано Март 12, 2011 Report Share Публикувано Март 12, 2011 Здравейте,от известно време имам странен проблем с браузъра Мozilla Firefox.При опит за зареждане на flv клипове във саътове от типа youtube или vbox7,компютъра почти веднага забива.Интересното е че,при използване на браузъра internet explorer 7. не се наблюдава такова явление.Някой може ли да ми обясни от къде идва проблема?Мozilla Firefox e браузър на неизброима маса девелопери (разработчици). Отвори Help -> About Мozilla Firefox -> Credits и ще видиш облак от хиляди имена, участвали в нейното създаване и поддръжка. Мozilla Firefox се предлага за Linux и за Windows. Текуща версия е 3.6.1х. Последната цифра се отличава в двете системи. До тук не става ясно вашата коя е. Flash player в последните няколко дни се обнява при мен два пъти (Аdobe Flash player 10 ActiveX/Plugin).Отново питанка при вас по този въпрос. Мozilla Firefox е най-безопасния браузър. Факт. За съжаление най-тромавия, но това произхожда от синтетичен тест. Safari е най-уязвиямият. "internet explorer 7" е отживелица. Това е морално остарял и в никакъв случай удачен. Той просто наследи internet explorer 6 или продължи неговата слава на скапан браузър. IE e интегрирана част от ОС-ма Windows и затова там се пише отделен флаш плейър от Аdobe. Възможно я там да е актуализиран, а за webkit браузърите ви да не е. В IE има заложен механизъм, наречен ActiveX. Това е конзола, която има достъп до системата ви. Например, за проверка на валидации или лицензии на Windows. Това е нужно на microsoft, което не пречи и на злоумишленици, да го прилагат в своите сайтове. Изтриите този браузър и се обновете до версия 9. Осмицата е същия фекалии като седмицата, повече шарения и нищо повече. От ревюта става ясно, че деветката е осъзнала изоставането си в стандартите и има претенции да бъде на-бърз браузър, в което аз силно се съмнявам, на фона на Google Chrome. поздрави Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 12, 2011 Report Share Публикувано Март 12, 2011 Мozilla Firefox е най-безопасния браузър. Факт.По-скоро мит. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост