raduna Публикувано Март 9, 2011 Report Share Публикувано Март 9, 2011 Купих си Nvidia Geforce8500GT след поставянето и на компютъра при включване компютъра тръгва за секунда и изгася.Захранването ми е 300W Delux може ли то да е слабо или другаде да търся проблема? Купих си Nvidia Geforce8500GT след поставянето и на компютъра при включване компютъра тръгва за секунда и изгася.Захранването ми е 300W Delux може ли то да е слабо или другаде да търся проблема? да добавя че видео картата е 2ра ръка! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
GAlkATA Публикувано Март 9, 2011 Report Share Публикувано Март 9, 2011 Дай повече информация относно конфигурацията . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Март 9, 2011 Report Share Публикувано Март 9, 2011 Вероятно видеокартата е дефектна. Захранването не че е добро, но тази карта консумира чалко, така че не би трябвало да не й стига мощност. Освен това пишеш, че още в началото (т.е още при POST, когато се проверяват компонентите от BIOS дали са наред) компютъра не тръгва. Това говори за дефектна видеокарта, може би има и звуков сигнал (бийп код)? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
raduna Публикувано Март 9, 2011 Author Report Share Публикувано Март 9, 2011 Конфигурацията е CPU AMD Semprom 3400+ AM2 1.5gb DDR2 533mhz hard ATA 80gb.Като я поставя компютъра въобще няма ток все едно лампичката на дъното си свети но никакви реакции(нито вентилатори въобще се едно няма ток) Ще съм ви благодарен ако някой има такава да ми каже какво пише на това кондензаторче от снимката Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Март 9, 2011 Report Share Публикувано Март 9, 2011 Имаш ли вградено видео на дъното ? Можеш ли да пробваш картата при някой познат ? Защо питаш за кондензаторчето - да не би да му има нещо ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
raduna Публикувано Март 9, 2011 Author Report Share Публикувано Март 9, 2011 Имам вградено видео и с него компютърат тръгва а кондензаторчето е сменяноКартата я пробвам на 2 компютъра и двата са с вградено и на двата прави този проблем Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Март 9, 2011 Report Share Публикувано Март 9, 2011 Ами тогава - както писа и Nazikov - изглежда проблемът е във видеокартата. Знаеш ли дали картата изобщо е работила след смяната на това кондензаторче ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
raduna Публикувано Март 9, 2011 Author Report Share Публикувано Март 9, 2011 Продавача уж беше много уверен че е работила Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Март 9, 2011 Report Share Публикувано Март 9, 2011 Да де - работила е... някога. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост