Jump to content

Проблем с видео карта

Препоръчан пост

Купих си Nvidia Geforce8500GT след поставянето и на компютъра при включване компютъра тръгва за секунда и изгася.Захранването ми е 300W Delux може ли то да е слабо или другаде да търся проблема?

Купих си Nvidia Geforce8500GT след поставянето и на компютъра при включване компютъра тръгва за секунда и изгася.Захранването ми е 300W Delux може ли то да е слабо или другаде да търся проблема?

да добавя че видео картата е 2ра ръка!

Сподели другаде

Вероятно видеокартата е дефектна. Захранването не че е добро, но тази карта консумира чалко, така че не би трябвало да не й стига мощност. Освен това пишеш, че още в началото (т.е още при POST, когато се проверяват компонентите от BIOS дали са наред) компютъра не тръгва. Това говори за дефектна видеокарта, може би има и звуков сигнал (бийп код)?
Сподели другаде

Конфигурацията е CPU AMD Semprom 3400+ AM2 1.5gb DDR2 533mhz hard ATA 80gb.Като я поставя компютъра въобще няма ток все едно лампичката на дъното си свети но никакви реакции(нито вентилатори въобще се едно няма ток)

Ще съм ви благодарен ако някой има такава да ми каже какво пише на това кондензаторче от снимката

post-17477-080636200 1299700592_thumb.jpg

Сподели другаде

Имам вградено видео и с него компютърат тръгва а кондензаторчето е сменяно

Картата я пробвам на 2 компютъра и двата са с вградено и на двата прави този проблем

Сподели другаде