blademaster Публикувано Март 9, 2011 Report Share Публикувано Март 9, 2011 Имам въпрос относно тази видео карта Цък Някой знае ли читави ли са самите видео карти и заслужава ли си покупката на подобна карта, защото ми казаха че това е видео която е била с голям % на брак. Ако някой си е патил или знае нещо за самата карта моля да пише. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lyudmil Публикувано Март 9, 2011 Report Share Публикувано Март 9, 2011 Много слаба видеокарта, колкото да изкара образ на екрана, но за нищо по-сериозно не става. Кажи какъв ти е бюджета за видео, каква е конфигурацията и захранването, и за какво ползваш компютъра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blademaster Публикувано Март 9, 2011 Author Report Share Публикувано Март 9, 2011 Захранване Фортрон 400W, дъно: ASUS M2A-VM HDMI, процесор AMD Athlon 5000 Dual-Core. За бюджета не разполагам с много пари трябва ми нещо евтино до около 50-60 лв 2-ра употреба. Компа се използва за всичко, много е трудно да ти обесня за какво точно! Исками се да играя някоя др по свясна игричка защото видеото е вградено Компа е нов и не останаха пари за видео Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lyudmil Публикувано Март 9, 2011 Report Share Публикувано Март 9, 2011 За 50-60лв. не можеш да вземеш карта с която ще играеш игри. За всичко останало и вградената ще ти върши работа. Вариант е да се оглеждаш за втора ръка карта от рода на 8600GT или HD4670 за около 60лв. евентуално 9600GT за 70-80лв. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
GAlkATA Публикувано Март 9, 2011 Report Share Публикувано Март 9, 2011 Аз бих ти препоръчал да останеш с вградената видео карта месец два докато събереш пари за някоя сносна видео карта.Няма смисъл да вземаш евтини боклуци , които няма да изкарат дълго , пък и като цяло не е хубав да се купуват части втора употреба . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост