mtaci Публикувано Март 8, 2011 Report Share Публикувано Март 8, 2011 Здравейте долу в дясно при часовника на екрана на лаптопа ми се появи една черна точка и ходих почистих го от прах както ми казаха, но още е там и като пипна монитора точката изчезва за около 30 сек, но се едно съм пипнал котлон часта на която е точката е много вряла, а другите части от монитора са си студени...http://prikachi.com/images/962/3068962C.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Март 8, 2011 Report Share Публикувано Март 8, 2011 Това е хардуерен дефект на матрицата на екрана. Щом точката е вряла при пипане не е на добре. По-добре направо го носи на сервиз ако е гаранционен, ако не пак. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mtaci Публикувано Март 9, 2011 Author Report Share Публикувано Март 9, 2011 А примерно, ако го занеса след 1 месец има ли някаква опасност защото сега нямам възможност и време най-вече.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mtaci Публикувано Март 9, 2011 Author Report Share Публикувано Март 9, 2011 сега целя екран не работи... Смисъл такъв е тъмно и се вижда много малко има образ, но едвам се вижда много е тъмно и сега включих монитор към лаптопа и ви пиша... Също така забелязах, че вече долу при точката не вряло дори целя екран е студен... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 10, 2011 Report Share Публикувано Март 10, 2011 Ами, значи нямаш избор вече. Най-добре спри да използвал лаптопа и се опитай да отделиш време да го занесеш на сервиз, преди да са възникнали и още усложнения. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост