tihomir_rs Публикувано Март 4, 2011 Report Share Публикувано Март 4, 2011 Здравейте колеги.Ще си преинсталирам лаптопа САМ,което ще ми е за първи път.Досега това ми го правиха приятели,познати,колеги-този път реших сам да го направя.Изчетох доста статии за преинсталирането на windows 7 Ultimate.Досега като са ми преинсталирали лаптопа ми се губят настройките на интернета.Интернета ми е с мрежов кабел.И се обаждам на момчетата от фирмата доставчик на интернета и те идват и ми го оправят.Въпроса ми е-как мога да си запаметя настройките на интернета за да не викам после пак момчетата от интернет доставчика да ми го оправят.Надявам се,че сте ме разбрали.Благодаря Ви предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 4, 2011 Report Share Публикувано Март 4, 2011 Какъв точно е начинът за достъп до Интернет: dial-up, LAN, VPN, PPPoE...? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Март 4, 2011 Report Share Публикувано Март 4, 2011 Предполагам, че това ще свърши работа http://free.digicom.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=16:-pppoe-windows-7&catid=28:2010-05-22-11-03-43&Itemid=44 Само трябва да си знаеш името и паролата. Ако не ги, питаш доставчика ти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tihomir_rs Публикувано Март 4, 2011 Author Report Share Публикувано Март 4, 2011 Достъпа ми е LAN. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 5, 2011 Report Share Публикувано Март 5, 2011 Би трябвало да можеш просто да си препишеш данните, които са въведени за TCP/IP протокола, и да ги въведеш отново след преинсталацията. Отвори контролния панел -> View network status and tasks -> в дясната част кликни върху текущата активна мрежа (най-вероятно Local Area Connection) -> Properties -> двоен клик върху Internet Protocol Version 4. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост