MITKOIRON Публикувано Февруари 28, 2011 Report Share Публикувано Февруари 28, 2011 Здравейте ! искам да си променя или скрия айпи адреса. как може да стане ? прокси сървър или друго. не съм на ти с компютрите и ако може да ми обясните по подробно Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Февруари 28, 2011 Report Share Публикувано Февруари 28, 2011 Би ли казал къде точно искаш да скриеш или смениш адреса си. Така както си го обяснил мога да те насоча да звъннеш един телефон на доставчика си. Но уточни се все пак да видим какво точно целиш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MITKOIRON Публикувано Февруари 28, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 28, 2011 в един сайт за игри мисля че ми маниполират ника.искам да си направя нов но ай пито ми ще е същото и искам да го сменя. просто да не ме знаят и да бъда като нов потребител Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Февруари 28, 2011 Report Share Публикувано Февруари 28, 2011 Ми може да имат право да го правят. Има си админи, свържи се с тях и говори.Нов адрес за браузване можеш да намериш лесно. Ползвай Free Proxy, Free PHP Proxy, Online Proxy и ей такива неща потърси в гугъл и ще можеш да влизаш в сайта с друг адрес през тези проксита. Но имай предвид, че за следене за два акаунта от един компютър не се ползва като защита само адрес. Могат да те засекат и по други начини. Или някоя програма като тази - Tor Browser Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MITKOIRON Публикувано Февруари 28, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 28, 2011 смисъл админите са проблемни в тоя сайт . ще може ли да ми кажеш как се работи с прокси? намирам в гугъл и после? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MITKOIRON Публикувано Февруари 28, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 28, 2011 получи се със Tor Browser но не мога да вляза в някои сайтове Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Март 1, 2011 Report Share Публикувано Март 1, 2011 смисъл админите са проблемни в тоя сайт . ще може ли да ми кажеш как се работи с прокси? намирам в гугъл и после?Слагаш адреса, който искаш и натискаш бутона за да влезеш в сайта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MITKOIRON Публикувано Март 1, 2011 Author Report Share Публикувано Март 1, 2011 здравей. влизам в сайта но въпреки че тази програма Silverlight която е нужна за играта е инталирана на компютъра ми не се отваря! През гугъла мозила и експлоера се отваря но през Tor Browser не може :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MITKOIRON Публикувано Юни 11, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 11, 2011 НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ ДАДЕ ЛИНК ЗА ДОБРО ПРОКСИ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nikikom Публикувано Юни 11, 2011 Report Share Публикувано Юни 11, 2011 Знаеш ли как се настройва Mozilla Firefox да минава през Proxy? Пробвай това Proxy 77.76.163.42:808 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MITKOIRON Публикувано Юни 11, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 11, 2011 опитвах вчера но нищо не се получи:( Знаеш ли как се настройва Mozilla Firefox да минава през Proxy? Пробвай това Proxy 77.76.163.42:808къде трябва да се постави това прокси? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nikikom Публикувано Юни 11, 2011 Report Share Публикувано Юни 11, 2011 В Инструменти на Mozilla Firefox, после виж снимката http://i54.tinypic.com/2z5nhj8.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MITKOIRON Публикувано Юни 11, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 11, 2011 ИСКА МИ ПОТРЕБИТЕЛСКО ИМЕ И ПАРОЛА Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nikikom Публикувано Юни 11, 2011 Report Share Публикувано Юни 11, 2011 След малко ще видя да ти изискам. Опитай с За потребител User-103За парола admin Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MITKOIRON Публикувано Юни 11, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 11, 2011 След малко ще видя да ти изискам. Опитай с За потребител User-103За парола adminблагода ря ти но не става .................. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост