as897 Публикувано Февруари 27, 2011 Report Share Публикувано Февруари 27, 2011 здравейте,трябва да направя чертеж на къща (врати,коридори, стаи и т.н.) някой може ли да ми препоръча някоя изпитана и проста програма за целта ? аз до сега сигурно 5-6 изтеглих но повечето бяха платени и/или не можах да разбера как се работи с тях, други пък даваха грешки ... Мерси предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Февруари 27, 2011 Report Share Публикувано Февруари 27, 2011 Здравей. Пробва ли Google SketchUP ? Аз я ползвах известно време преди около година и поне тогава ми се стори достатъчно подходяща за целта. Трябваше първо да попитам за двумерно или тримерно чертане става въпрос... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Февруари 27, 2011 Report Share Публикувано Февруари 27, 2011 Пробвай и с Sweet Home 3D. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as897 Публикувано Февруари 27, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 27, 2011 Здравей. Пробва ли Google SketchUP ? Аз я ползвах известно време преди около година и поне тогава ми се стори достатъчно подходяща за целта. Трябваше първо да попитам за двумерно или тримерно чертане става въпрос... ами двумерно мисля, че ще ми е по-лесно... инсталирах Google SketchUP, като гледам тя не е за такъв тип техническо чертане... Пробвай и с Sweet Home 3D. беше от първите където пробвах ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Февруари 27, 2011 Report Share Публикувано Февруари 27, 2011 Това не е толкова очевидно - може пък тримерно да е по-лесно. Препоръчвам ти да пробваш... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vision of life Публикувано Февруари 27, 2011 Report Share Публикувано Февруари 27, 2011 Няма такива програми за чертане - прости, с които да начертаеш цяла сграда. Такава няма да намериш. Трябва много четене и опитване.Погледни тук и тук и тук и тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ekosse Публикувано Февруари 28, 2011 Report Share Публикувано Февруари 28, 2011 Колега,като гледам искаш да чертаеш с прости програми,но както са ти написали по-горе,няма такива.Помъчи се малко с Google SketchUP или sweethome3d,като последната има и много добре дадени обяснения на български ето тук http://www.sweethome3d.com/bg/index.jsp .Ако смяташ,че няма да се справиш,май по-добре вземи лист и молив и чертай на ръка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as897 Публикувано Февруари 28, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 28, 2011 Благодаря на всички за мненията! спраях се на microsoft office visio 2007, ще ми свърши чудесна работа Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост