danina Публикувано Юни 22, 2006 Report Share Публикувано Юни 22, 2006 Здравейте!Мисля, че ще е приятно и полезно да споделим къде сме били и какво ни е харесало, заедно с малко информация за мястото.Може пък, така да си помогнем в избора на място за почивка! В последните години ходим на море в Поморие. Харесва ми градът и условията, които предлага.Поморие разполага с два плажа- един към стария гряд и един към новия. Плажът, който е към новата част на града има доста голяма плажна ивица и не е толкова пренаселен. Лошото е, че по правило заведенията затварят около 24ч., но затова пък Несебър и Слънчев бряг са съвсем наблизо.Квартири могат да се намерят на съвсем разумни цени- от 7-10 лева на човек.Ето и координатите на квартира, намираща се на 1 минута от центъра и на 4 минути от плажа:тел: 059623057 Казимира и Димитърул. " Братя Миладинови" № 6.за 7-8 лева, можете да спите в удобна стая с оща за етажа баня, а срещу 10 в самостоятелна спалня със самостоятлна баня. Друго място, което ми е харесало за почивка е Арбанаси.Мястото е много живописно, със старинна архитектура. В близост е до Велико Търново. В хотел " Ванда"- цена на нощувката в двойка стая е 36 лв.Адрес : с. Арбанаси Телефон : + 359 62 / 3 73 11 GSM : + 359 888 / 333 238 E-mail: hotelvanda@abv.bg В стаята има баня и телевизор. Собствениците са учтиви и любезни и сервират безплатно кафе. http://veliko.info/reservations/arbanasi/vanda/galeria_1/images/photo3.jpg Можете да посетите доста заведения в старинен стил, в които на съвсем достъпни цени ще ви сервират специалитети от българската кухня. Има и комплекс с басейн, където да се разхладите в жегите. Хубаво според мен е и във Велинград.Хотел " Камена" е с 3 звезди и е много чисто и приятно място. Разполага с два басейна- външен и вътрешен, сауна, редица процедури, които можете да си правите, фитнес, ресторант, бар, дискотека. Персонала е изключително дружелюбен. Стаите са чисти, но не с подновено обзавеждане. Има телевизор с кабелна телевизия, баня и тераса на всяка стая. Разполага и с телефон във всяка стая. Цена за нощувка за двама в единична стая е 42 лв. В цената е включена закуска, застраховка и курортен фонд. Телефон за връзка за жалост не мога да предоставя, защото не го изнамерих. http://www.journey.bg/images/hotel/1/126/hotel_2762_pic_10068_big.jpgНамира се на ул. " Еделвайс"№4 Ами това е от мен! Споделете и вие! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mireto Публикувано Юли 20, 2006 Report Share Публикувано Юли 20, 2006 Лятото в разгара си и времето за почивка наближава...решили сме да ходим на море, но не сме си избрали къде. Ще се радвам, ако споделите идеи и още по-добре координати на хотели, квартири, много ще се зарадваме на хубави, дори луксозни бунгала. Мястото няма значение. Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Kalera Публикувано Юли 21, 2006 Report Share Публикувано Юли 21, 2006 Ето и моето предложение:Вилно селище Арапя, кадето има, както се казава- почивка за всеки вкус.Има къмпинг за любителите на по първичните условия: http://campingarapia.com/Има и съвсем прилични бунгала, примерно: http://shterevi.hit.bg/Има и съвсем луксозни хотели, с т.н. all inclusive оферти: http://www.visit.bg/sommer/photel.php?hotid=82 Не съм ходила на нито едно от трите, но чувам, че си заслужава. А последна мода са курсовете по уиндсърф там. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MONI Публикувано Юли 21, 2006 Report Share Публикувано Юли 21, 2006 (Редактиран) Относно мястото за почивка, всеки си има предпочитания. Едни обичат морето, други планината. Тази година аз почивах в Несебър. Не беше хотел, така че не мога да ви дам информация, но мога да споделя впечатленията си. Първо много ме дразнеха постоянните строежи, прахолякът, камионите и шумът. Но предполагам, че на повечето места по морето в момемнта е така, за съжаление. Плажовете са далеч от центъра и почти целите са частни, т.е. трябва да платите допълнително минимум 6 лв за чадър :'( Освен това за всеки е различно - един търси спокойствие и тишина в малкото курортче, друг предпочита шумът и разнообразието на големия курортен град. Мисля, че в курорт като Несебър, на петия ден вече ти доскучава.Едно място, което много ми хареса е Арбанаси. Само че не мисля, че е най-добрия избор за лятна почивка. Виж за един уикенд е добро решение. Посетихме Вила Творческа, малък хотел с тематични стаи. Повечето са с вани (голям плюс според мен). Препоръчвам Италианската стая от личен опит http://www.bgglobe.net/index.php?l=0&s=-2197 Иначе страхотен избор са и екскурзионните по планините, които се организират. Цената им е около 200 лв за десетина дни. Както предполагате, се става рано сутрин, миете си зъбите с ледена вода, спите без дюшеци и т.н. Но пък изживяването, гледките, вкусът на чай с мед от борови връхчета са незабравими http://www.bultourism.com/?pl=menu&pg=...?етуване Редактиран Юли 21, 2006 от MONI Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nakata Публикувано Юли 21, 2006 Report Share Публикувано Юли 21, 2006 (Редактиран) Аз вече няколко години почивам със семейството си тук. Това е много тихо и спокойно място, Варналии знаят за какво става въпрос. Това е Слънчев ден, близодо Варна и граничи с бившия корорт Дружба сега Свети Константин и Елена. Препоръчвам на всеки който има възможност да почива тук. http://img222.imageshack.us/img222/6696/10oh8.jpgMy Webpage Редактиран Юли 23, 2006 от nakata Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nikolaj_551 Публикувано Февруари 27, 2009 Report Share Публикувано Февруари 27, 2009 Миналата година почивахме в Китен в пиковия сезон, бяхме август месец там, отседнахме в хотел Феникс, очаровани сме от обскужването и условията който предлага този семеен хотел. Но навалицата в Китен като че ли ни дойде малко в повече. На плажа беше доста населено! Тази година се замисляме за Обзор, но видях в една темичка хотели в Албена и доста ми допаднаха и сега сме пред голяма чуденка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
silvi_82 Публикувано Март 2, 2009 Report Share Публикувано Март 2, 2009 В Девин, Родопите е прекрасно Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimd Публикувано Март 3, 2009 Report Share Публикувано Март 3, 2009 В Девин, Родопите е прекрасно Бих добавил язовир "Доспат". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
georgi_georgi Публикувано Март 17, 2009 Report Share Публикувано Март 17, 2009 Ние миналата година бяхме в Китен и останахме адски доволни. Тази година сме замислили да отидем в Поморие или Созопол. Везните клонят повече към Созопол, понеже все пак наблизо е къмпинг Градина- едно невероятно място. Мярнах в една друга тема тези интересни хотели в Созопол, както и хотелите в Поморие. Ако желаете споделете опит. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
false Публикувано Юни 27, 2010 Report Share Публикувано Юни 27, 2010 Здравейте, лятото наближава и всички мислят как и къде да отдъхнат -- кой ще ходи на море, кой на балкан, ще се почиваа. Тази година избора е балкан, искам да ми препоръчате спокойно място, за двама души, далеч от "живота". Разбира се цените да не са прекалено надути, просто искам да се отиде на място, където наистина може да се почине, не някое забутано бунгало, да се чудя защо гризачите проявяват интерес към храната ми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
hlebarki.com Публикувано Юли 9, 2010 Report Share Публикувано Юли 9, 2010 на море в някое китно място далеч от големите градове ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
flami Публикувано Април 5, 2012 Report Share Публикувано Април 5, 2012 ние също бяхме в китен и бесхе суперхотелчето е малко на брега на морето и е на 5 мин от атлиман www.hotelsunday-bg.com тази година смятаме да пробваме на лозенц. за сега сме се спрели на хотел Янис някой има ли информация за него пише че бил на централен плаж www.hotelianis.comсега имат някакви промоции за ранни записвания ако някой има информация ще се радвам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост