microic3 Публикувано Февруари 24, 2011 Report Share Публикувано Февруари 24, 2011 Имам следния проблем когато трагна да преинсталирам windowsa правя следното1) правя да се буутва от СД ром на 1 вото 2) слагам диска и рескам компа 3) чакам и то си испусва да натисна нещо за да вляза в ЦД-то4)И идва черния екран с надписа Setus is inspecting your computer's hardware configuration5) чакам и идва Фаза 1 синия екран и стига до Setup is starting Windows после нещо беше KBDUS.dll и компа умира изклучвасе сам пробах на 10 пъти едно и също прави секи път ..... а и да не забравя компа е ПАЛЕН С ВИРУСИ и мойе аваст4 да е истил нещо от windowsa и ако е кажете какво да правя .. Благодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
swa5tica Публикувано Февруари 24, 2011 Report Share Публикувано Февруари 24, 2011 Странно. Влез през Safe Mode и виж дали намираш файла някъде или липсва. Какво беше съобщението всъщност? Файлът липсва, така ли? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
microic3 Публикувано Февруари 24, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 24, 2011 маи да и се опитах да го възтанова влязох в цмд написах комманд и regsv32 kbdus.dll и изписа грешка ,,, ;xx и то не е собщение а просто tan det e Setup is starting Windows като се махне то и излиза load files kbdus.dll и се едно спря тока ... така се изклучи Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Февруари 24, 2011 Report Share Публикувано Февруари 24, 2011 Може да е захранване може да е нечия памет,може да не ти е читав Windows пробвай с друг WIN и виш пак ли ще даде грешка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
microic3 Публикувано Февруари 24, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 24, 2011 вина е "читав" защото с него до преди 15мин преинтал другото пс от него пиша ;d другото пс с вирусите цикли ... И не е грешка ... просто пише load files kbdus.dll и се изключва след като се махне това Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
swa5tica Публикувано Февруари 24, 2011 Report Share Публикувано Февруари 24, 2011 Ами може и хардуерен проблем да е, но все пак опитай да замениш/сложиш този файл в System32. kbdus.zip ПП: Разархивирай го. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Февруари 25, 2011 Report Share Публикувано Февруари 25, 2011 Защо не пробваш да смениш слота на RAM паметта да сложиш друг кабел на HDD да смениш захранването и тогава се опитай да преинсталираш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
swa5tica Публикувано Февруари 25, 2011 Report Share Публикувано Февруари 25, 2011 Запиши едно Hiren's BootCD, примерно v 13.1 и през boot ще видиш доста опции. Другият вариант е да затриеш C, така и така няма да ти трябва > cmd > rmdir /s /q c:\windows Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Февруари 25, 2011 Report Share Публикувано Февруари 25, 2011 Пич чуваш ли се какви ги говориш :Д:Д:Д. Другият вариант е да затриеш C, така и така няма да ти трябва > cmd > rmdir /s /q c:\windows Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Февруари 25, 2011 Report Share Публикувано Февруари 25, 2011 Нещо не разбрах не си направил boot cd така ли ,а като ти се появи прозореца на Windows и ти рещи да дадеш install така ли ??И моляте пиши на български това че нямаш FlexType не е оправдание!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Февруари 25, 2011 Report Share Публикувано Февруари 25, 2011 ma nqma kak da go smena ;dd imam disk s windowsa ... mn pati sam preintall windows ama toq pat me zapana ....Влез в настройките на Windows и си оправи езика предполагам че щом преинсталираш значи можеш и да си оправиш езика.Второ не беше отговорено на въпроса ми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
microic3 Публикувано Февруари 25, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 25, 2011 а като ти се появи прозореца на Windows и ти рещи да дадеш install така ли ?? Нее няма смисал да ви мъча ще го носа на ремонт Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Февруари 25, 2011 Report Share Публикувано Февруари 25, 2011 Аз предполагам че е нещо от хардуера,но може и да греша ако исакш опитай със съветите ми и ако не стане тогава значи е някъде другаде проблема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост