Jump to content

Проблем с преинсталирането на windows xp

microic3

Препоръчан пост

Имам следния проблем когато трагна да преинсталирам windowsa правя следното

1) правя да се буутва от СД ром на 1 вото

2) слагам диска и рескам компа

3) чакам и то си испусва да натисна нещо за да вляза в ЦД-то

4)И идва черния екран с надписа Setus is inspecting your computer's hardware configuration

5) чакам и идва Фаза 1 синия екран и стига до Setup is starting Windows после нещо беше KBDUS.dll и компа умира изклучвасе сам пробах на 10 пъти едно и също прави секи път .....

а и да не забравя компа е ПАЛЕН С ВИРУСИ и мойе аваст4 да е истил нещо от windowsa и ако е кажете какво да правя ..

Благодаря предварително

Сподели другаде

маи да и се опитах да го възтанова влязох в цмд написах комманд и regsv32 kbdus.dll и изписа грешка ,,, ;xx

и то не е собщение а просто tan det e Setup is starting Windows като се махне то и излиза load files kbdus.dll и се едно спря тока ... така се изклучи

Сподели другаде

вина е "читав" защото с него до преди 15мин преинтал другото пс от него пиша ;d другото пс с вирусите цикли ...

И не е грешка ... просто пише load files kbdus.dll и се изключва след като се махне това

Сподели другаде

Запиши едно Hiren's BootCD, примерно v 13.1 и през boot ще видиш доста опции. Другият вариант е да затриеш C, така и така няма да ти трябва > cmd > rmdir /s /q c:\windows
Сподели другаде

Нещо не разбрах не си направил boot cd така ли ,а като ти се появи прозореца на Windows и ти рещи да дадеш install така ли ??И моляте пиши на български това че нямаш FlexType не е оправдание!!!
Сподели другаде

ma nqma kak da go smena ;dd imam disk s windowsa ... mn pati sam preintall windows ama toq pat me zapana ....

Влез в настройките на Windows и си оправи езика предполагам че щом преинсталираш значи можеш и да си оправиш езика.Второ не беше отговорено на въпроса ми.

Сподели другаде

Аз предполагам че е нещо от хардуера,но може и да греша ако исакш опитай със съветите ми и ако не стане тогава значи е някъде другаде проблема.
Сподели другаде