Jump to content

Проблем с нета след ъпдейт.

tikotrakata

Препоръчан пост

Здр.

След ъпдейт на OS ми намаля скороста на сваляна драстично, от 5,6 mb/s на 2.5 mb/s и сякаш е ограничена.Как да разбера кой ъпдейт ми е направил тази беля и дали ще мога да го деинсталирам.Пробвах със system restоre-а ,но за жалост най-старият ми възможен point е този след ъпдейта.

Сподели другаде

Здр.

След ъпдейт на OS ми намаля скороста на сваляна драстично, от 5,6 mb/s на 2.5 mb/s и сякаш е ограничена.Как да разбера кой ъпдейт ми е направил тази беля и дали ще мога да го деинсталирам.Пробвах със system restоre-а ,но за жалост най-старият ми възможен point е този след ъпдейта.

Чел ли си за суеверието на гълъбите?

ПП: Сигурен ли си, че интернетът ти е постоянен?

Сподели другаде

Няма никаква логика актуализация на операционната система да е причинила това. Как точно установи, че е спаднала скоростта на сваляне? Как я засичаш?
Сподели другаде

Днес напревих един speed test и се оказа че с бързината на нета няма проблем, а като свалям p2p тогава е само проблема.пробвах с различни торент клиенти и при всички сякаш имам ограничение.

До Swastica: Не знам за никакви суеверия на гълаби, но със сигурност знам, че проблема не ми е в доставчика.

Сподели другаде

Днес напревих един speed test и се оказа че с бързината на нета няма проблем, а като свалям p2p тогава е само проблема.пробвах с различни торент клиенти и при всички сякаш имам ограничение.

До Swastica: Не знам за никакви суеверия на гълаби, но със сигурност знам, че проблема не ми е в доставчика.

Ами,нормално е когато сваляш скороста да е променлива,осебенно,ако доставчикът ти е БТК.! Също така и колко задачи едновременно изпълнява торент клиентът ти ? Зависи и това каква е връзката ти-рутер/ директен кабел в компа или лаптопа/. Това,което показва теста,като скорост, е едно,а това в действителност е съмсем друго.Във всеки случай ,както ти казаха и по-горе,няма никаква логика от ъпдейта скоростта да се е повлияла! Щом проблема се появява само тогава,когато изпълняваш p2p задачи,значи търси там проблема!

Сподели другаде

Запознат съм горе- долу с нещата, не е от нета. Според мен е някакъв ъпдейт свързан с fireware-a на 7-цата, но не мога да ги върна.Последният път преинсталирах Уина и всичко тръгна перфектно. Сега пак така ще се спасявам, явно.

П.с. Да ви питам има ли друг ,по-мощен начин за рестор на Уина, от този който е вграден?

Сподели другаде