tikotrakata Публикувано Февруари 23, 2011 Report Share Публикувано Февруари 23, 2011 Здр. След ъпдейт на OS ми намаля скороста на сваляна драстично, от 5,6 mb/s на 2.5 mb/s и сякаш е ограничена.Как да разбера кой ъпдейт ми е направил тази беля и дали ще мога да го деинсталирам.Пробвах със system restоre-а ,но за жалост най-старият ми възможен point е този след ъпдейта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
swa5tica Публикувано Февруари 23, 2011 Report Share Публикувано Февруари 23, 2011 Здр. След ъпдейт на OS ми намаля скороста на сваляна драстично, от 5,6 mb/s на 2.5 mb/s и сякаш е ограничена.Как да разбера кой ъпдейт ми е направил тази беля и дали ще мога да го деинсталирам.Пробвах със system restоre-а ,но за жалост най-старият ми възможен point е този след ъпдейта. Чел ли си за суеверието на гълъбите? ПП: Сигурен ли си, че интернетът ти е постоянен? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 23, 2011 Report Share Публикувано Февруари 23, 2011 Няма никаква логика актуализация на операционната система да е причинила това. Как точно установи, че е спаднала скоростта на сваляне? Как я засичаш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tikotrakata Публикувано Февруари 24, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 24, 2011 Днес напревих един speed test и се оказа че с бързината на нета няма проблем, а като свалям p2p тогава е само проблема.пробвах с различни торент клиенти и при всички сякаш имам ограничение.До Swastica: Не знам за никакви суеверия на гълаби, но със сигурност знам, че проблема не ми е в доставчика. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Пулсар Публикувано Февруари 24, 2011 Report Share Публикувано Февруари 24, 2011 Днес напревих един speed test и се оказа че с бързината на нета няма проблем, а като свалям p2p тогава е само проблема.пробвах с различни торент клиенти и при всички сякаш имам ограничение.До Swastica: Не знам за никакви суеверия на гълаби, но със сигурност знам, че проблема не ми е в доставчика.Ами,нормално е когато сваляш скороста да е променлива,осебенно,ако доставчикът ти е БТК.! Също така и колко задачи едновременно изпълнява торент клиентът ти ? Зависи и това каква е връзката ти-рутер/ директен кабел в компа или лаптопа/. Това,което показва теста,като скорост, е едно,а това в действителност е съмсем друго.Във всеки случай ,както ти казаха и по-горе,няма никаква логика от ъпдейта скоростта да се е повлияла! Щом проблема се появява само тогава,когато изпълняваш p2p задачи,значи търси там проблема! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tikotrakata Публикувано Февруари 24, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 24, 2011 Запознат съм горе- долу с нещата, не е от нета. Според мен е някакъв ъпдейт свързан с fireware-a на 7-цата, но не мога да ги върна.Последният път преинсталирах Уина и всичко тръгна перфектно. Сега пак така ще се спасявам, явно.П.с. Да ви питам има ли друг ,по-мощен начин за рестор на Уина, от този който е вграден? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 24, 2011 Report Share Публикувано Февруари 24, 2011 П.с. Да ви питам има ли друг ,по-мощен начин за рестор на Уина, от този който е вграден?Ако не си си инсталирал допълнително такъв "начин", няма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост