Jump to content

Странен проблем с Flash player

Препоръчан пост

Здравейте! Имам поне за мен доста странен проблем,с който не мога да се справя.

Та проблема е,че не мога да гледам на Full scream клипчета от youtube.com,vbox... просто не става

-показва ми бял екран и само звука работи нормално.Теглих всякакви версии flash player и все същия проблем.

Форматирах си компютъра,сканирах за всякакви гадинки,пробвах с mozilla,opera i chrome,проверих за прецакани драйвъри-не става.

С XP съм.Използвам този уйндолс от много време и не би трябвало да е проблемът в него.

Ако някой може да помогне ще е чудно!

Сподели другаде

Как точно си проверил за "прецакани" драйвери и за какви точно драйвери?

проверих дали има проблем с някой дравър в device manager защото четох някъде,че е възможно да дава някакви грешки ако има проблем...

Сподели другаде

Ясно. А опитвал ли си да обновиш драйверите и по-специално този за видео картата?

нали като отворя device manager би трябвало да ми показва с цветове,дали трябва да се обнови някой драйвер.Заради това не бях пробвал.Ще пробвам

Сподели другаде

Получи се :) Ако знаех по-рано нямаше да се налага да форматирам...

Много благодаря за помощта!!

Какво се получи? Как се получи? Обясни,за да могат и други с подобен проблем да ползват информацията.Нали сайта е за взаимопомощ !

Сподели другаде