izmailov Публикувано Февруари 22, 2011 Report Share Публикувано Февруари 22, 2011 здравейте имам проблем с драйверите на лаптопа влизам в неговия сайт www.packardbell.com пиша му серийния номер излизат ми някакви драйвери като всички се повтарят поне по 20 пъти свалих ги инсталирах ги и нищо нестава откаде да си дръпна драйвери за xp за packard bell KAV60 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Февруари 22, 2011 Report Share Публикувано Февруари 22, 2011 Кажи точния модел. PB EasyNote или нещо такова трябва да е ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Февруари 22, 2011 Report Share Публикувано Февруари 22, 2011 Виж тук дали ще си намериш модела и си дръпни драйверите ако го има Drivers Notebook. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
izmailov Публикувано Март 1, 2011 Author Report Share Публикувано Март 1, 2011 модела ми го няма от тук посочените EASYNOTE DOT_S Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
swa5tica Публикувано Март 1, 2011 Report Share Публикувано Март 1, 2011 модела ми го няма от тук посочените EASYNOTE DOT_S Не би трябвало това да е модела. Разгледай хубаво лаптопа и виж долу дали няма нещо друго. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Март 1, 2011 Report Share Публикувано Март 1, 2011 Xp Pro, Home или 64 ?Виж ТУК. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост