as897 Публикувано Февруари 21, 2011 Report Share Публикувано Февруари 21, 2011 здравейте,трябва ми някакъв текст, най-общо казано на тема - обяви в интернет трябват ми няколко статиики по 200-220 думи например - как успешно да продадем- как да пуснем обява (какво да съдържа)- как да напише обява и т.н. аз търсих но все не попадам на нищо което да ми свърши работа ... (извинявам се ако съм пуснал темата на грешното място) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
antishoC Публикувано Февруари 21, 2011 Report Share Публикувано Февруари 21, 2011 здравейте,трябва ми някакъв текст, най-общо казано на тема - обяви в интернет трябват ми няколко статиики по 200-220 думи например - как успешно да продадем- как да пуснем обява (какво да съдържа)- как да напише обява и т.н. аз търсих но все не попадам на нищо което да ми свърши работа ... (извинявам се ако съм пуснал темата на грешното място) Ооо, няма какво да търсиш Даваш в търсачката името Апостол Апостолов и имаш всичко от което се нуждаеш. Дядо ти Апостол, ще те светне по всевъзможни теми. Кеф ти диетология, астролотия,свръхмодерна технология, а да не говорим за маркетинг, продажби в интернет,печелене на пари-те са му най-любимите теми. Само се запаси с търпение -чети,чети,чети и попивай опит от единственият сертифициран за най-великия човек на света. Това в кръга на майтапа, но ако редактираш някой от "безценните" му съвети ще ти свършат работа. Този човек може да те забаламосва с дни и да държи речи по-дълги и от тези на Фидел Кастро.Само виж по първа точка един откъс. Копирам го, без да го чета до край, че нЕАм нерви, но каквото и да препишеш от въпросния автор,все ще ти върши работа:Нека да поговорим сега за продажби и печалби… За да печелите от Интернет, вие трябва да предлагате в Мрежата някакъв продукт или услуга.Най-важният елемент на Интернет маркетинга е този: вие трябва да обясните на потенциалния купувач каква полза ще извлече той от сделката с вас.Дори и да не се смятате за ловък бизнесмен и търговец, вие можете да спечелите много пари от Интернет, ако успеете да разясните на потенциалните си купувачи ползите и преимуществата, които предлагат вашите продукти или услугиИЗИСКВАНЕ НОМЕР ЕДНО: Вие трябва да търсите и да намерите купувачи.Специалистите по маркетинг наричат масата от потенциални купувачи "таргет група". Те са, образно казано, езерцето, в която вие ще ловите риба.Това, не ще и дума, е първата ви задача — да намерите потенциалните си купувачи. Казано другояче, вие трябва преди всичко да намерите вашата "пазарна ниша"!ИЗИСКВАНЕ НОМЕР ДВЕ: Вие трябва да продавате на хората неща, които те са склонни да закупят.В тази връзка трябва да си отговорите на следните въпроси:— Какво се цени от хората?— Какво се търси от хората?— Какво са склонни да закупят те?Пазарната икономика почива на един фундаментален принцип: търсенето определя предлагането. Постарайте се да узнаете какво се търси на пазара!Вие много лесно можете да разберете това. Попитайте десетина души от какво най-много се нуждаят. Това е най-прекият път към целта. Разберете какво искат хората, а след това им го набавете.Това е правилният подход. Не би трябвало да мислите единствено и само за пари и печалба. Постарайте се да предложите РАЗРЕШЕНИЕ НА НЯКАКЪВ ВАЖЕН ПРОБЛЕМ! Тогава парите ще потекат от само себе си!ИЗИСКВАНЕ НОМЕР ТРИ: Вие трябва да имате някакъв продукт за продажба. Но не произволен продукт Вие трябва да рекламирате продукта си.Няма значение дали продавате по телефона или "от врата на врата". Във всички случаи ви е нужна промоция, реклама. Мисля, че рекламата от край време е ахилесовата пета на българския бизнес.Вие трябва да предизвиквате внимание, интерес и желание! Вие трябва да подтиквате купувача към действие, т. е. към покупка.ХВАНЕТЕ ВЛАКА НА УСПЕХА!През последните години маса хора спечелиха куп пари от Мрежата. Примерно може да прегледаш и това http://apostapostoloff.blog.bg/biznes/2010/09/23/kak-se-pecheliat-seriozni-pari-ot-internet.609518но както казах мАтРял от Апостолов болhttp://ludipari.wordpress.com/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as897 Публикувано Февруари 23, 2011 Author Report Share Публикувано Февруари 23, 2011 Благодаря! започнах да видя какво ще направя ... (казаха ми да не преписвам от интернет..поне не дословно ...) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост