Jump to content

Търся видео пограма за VLC

Препоръчан пост

Търся видео пограма за VLC media player

Здравейте търся такава програма за да мога да режа или да правя интересни клипове които тегля от медия и Замунда .

Ползвам стара програма Untitled - Windosw Movie Maker но тя не може да отвори VLC

Ако може неговото меню да има на кирилица и лента с видопреходи също ако може да може да се слагат надписи или вградени субутри в клипа .

Може да става като този клип .

Сподели другаде

VLC Media Player е плеър, не формат. Нещо не схващам май какво точно търсиш.

Извини ме но ми се струва че тоя род въпроси са само за шоу/сеир/.Човека сега се е регистрирал и не задава смислен въпрос а ни прави на глупаци. :booo:

Такива ги има по всички форуми и си правят цирк.

Сподели другаде

VLC Media Player е плеър, не формат. Нещо не схващам май какво точно търсиш.

Tърся програма която да прави клипчета със VLC

Извини ме но ми се струва че тоя род въпроси са само за шоу/сеир/.Човека сега се е регистрирал и не задава смислен въпрос а ни прави на глупаци. :booo:

Такива ги има по всички форуми и си правят цирк.

Ти вместо да плуеш предварително можеше да помогнеш , търся такава програма в Замунда но не мога да намеря такава програма да правя клипове .

Сподели другаде

Tърся програма която да прави клипчета със VLC

Ти вместо да плуеш предварително можеше да помогнеш , търся такава програма в Замунда но не мога да намеря такава програма да правя клипове .

Само потвърди съмненията ми написани по горе.Какъв клип с VLC ще правиш след като или нямаш понятие какво е player което го знаят и деца в първи клас.Ако си толкова глупав няма да можеш и клип да направиш.Само че аз не вярвам чак толкова да си тъп а по скоро ни разиграваш. :crazy:

http://prikachi.com/images/732/3017732K.jpg

Сподели другаде

Не го плюйте бря! Не ги слушай чичов има редактор VLC .

VideoLAN Movie Creator 0.1.0 Pre-Alpha

Какви ги дрънкате бе хора.Поне BETA версия да беше пак добре.Първо пробвайте а после давайте акъл. :D

Сподели другаде

rokoo не си прав! Човекът може наистина да не е на ясно и за това задава въпрос. Естествено е, когато не е на ясно с материята и въпросът му да е объркан и неразбираем, защото е трудно да го формулира. Но това не е причина да го нападаме, защото следващият път, ще му е неудобно да пита. И в крайна сметка вица ще се окаже точно на място за нашия форум.

За този виц говоря:

Руски форум. Задаваш въпрос, после ти отговарят.

Израелски форум. Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.

Български форум. Задаваш въпрос, после дълго ти разясняват колко си тъп.

Редактиран от antishoC
Сподели другаде

rokoo не си прав! Човекът може наистина да не е на ясно и .....................................

Ами той като не е наясно той вие нали сте.Помагайте му и да приключва темата.

Аз не съм наясно как се помага на човек който не прави разлика между компютър и компот пак според един виц. :giggle:

Сподели другаде