Pe7u Публикувано Февруари 20, 2011 Report Share Публикувано Февруари 20, 2011 Здравейте, гледах реклата на мтел и се заинтересувах. Проверих в интернет за следния лаптоп : M-Tel Travel Bookс характеристики: * Windows 7 Starter Edition * Intel Celeron ULV 743 1,3 GHz * Монитор 12” (30.48 см.) * HDD 320GB * RAM 2GB * Тегло: 1.4 кг. * Гаранция: 24 месецаЦената му е 340 лева. Въпросът ми е струва ли си за тази цена понеже аз не търся някакъв геймърски ми поне някои игрички от сорта на Ундърграунд 2 поне да вървят. До 400 лева бих дал затова ви питам за този. Благодаря предварително ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Март 6, 2011 Report Share Публикувано Март 6, 2011 Виж дали цената не е свързана с някакъв договор и какви са условията по този договор. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Април 1, 2011 Report Share Публикувано Април 1, 2011 Недей се набутва да купуваш такива мини неща от оператори. Първо ще си развалиш зрението ако мислиш да го ползваш редовно. Не може да замести 17+ инчовите екрани. Отделно ще плащаш някакви безумни такси. Друго което е, мтел сега не зная какво правят, но има хора, много хора, които от месеци не им идват известия за фактури и не са плащали сметки от 4-5 месеца и после като ги поискат наведнъж никой няма да им плаща. Общо взето е нещо страшно в момента и ще падат глави.. но ще видим на кой Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Април 2, 2011 Report Share Публикувано Април 2, 2011 ...Аз работя на 13 инча монитор(IBM X21)и не ми е проблем. Не съм си "развалил" зрението.Но наистина, не е хубаво да се взимат такива неща от операторите-евтини, с ниско качество и т.н, че и прикрепени към някакъв договор, който не е изгоден никак... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Април 3, 2011 Report Share Публикувано Април 3, 2011 Аз работя на 13 инча монитор(IBM X21)и не ми е проблем. Не съм си "развалил" зрението. Като станеш на 40+ години, друго ще говориш... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Април 4, 2011 Report Share Публикувано Април 4, 2011 Като станеш на 40+ години, друго ще говориш...Обясни ми, след като виждам добре и не си напрягам очите, защо да си ги "развалям"? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост